Euro 2016

Dolce Sport susține că a aflat primul „unsprezece” al „tricolorilor” cu Albania: Mățel – fundaș stânga!





România – Albania, ultimul joc al „naționalei” noastre în grupa A de la Campionatul European, meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală, se vede la ora 22:00, în direct pe Dolce Sport 1, LIVE cu statistici şi faze video în timp real pe www.dolcesport.ro. Meciul se vede şi pe aplicaţia Dolce Sport.

Tot postul TV susține că a aflat deja formula de echipă pe care Anghel Iordănescu o va alinia deseară. Aceasta este: Tātārușanu – Sāpunaru, Chiricheș, D. Grigore, Mățel (foto) – Hoban, Prepelițā – Popa, Stanciu, Stancu – Alibec. 

Statistică:

16 partide s-au disputat între România și Albania. „Tricolorii” au câștigat 11 meciuri, trei jocuri s-au încheiat la egalitate și de două ori s-au impus albanezii. Golaverajul este zdrobitor de partea noastră, 41-9.

Primul meci între cele două echipe a avut loc în octombrie 1946, Albania – România 1-0, în Cupa Balcanică.

1948 este anul când România a fost învinsă ultima oară de Albania, adică acum 68 de ani, scor 0-1. Partida conta pentru Campionatul Balcanic şi al Europei Centrale şi s-a disputat pe stadionul Giuleşti.

Atenţie, însă! Din ultimele trei jocuri directe, două s-au încheiat la egalitate (1-1 în 210 şi în 2011) şi o dată am învins noi (1-0 în 2014).

Cea mai categorică diferenţă de scor s-a consemnat în octombrie 1950, 6-0 pentru România, într-un joc amical.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button