UTA Arad

Intră Calvin în vizorul UTA-ei?





După două sezoane în tricoul celor de la CS Mioveni, Calvin Ali Tolmbaye ar putea reveni acasă. Argeșenii i-au propus prelungirea contractului, dar puternicul fundaș a spus nu deocamdată. El este în vacanță la Arad și are discuții cu diferite cluburi din zonă, dar nu numai.

Dacă e să ținem cont de politica pe care s-a plecat la UTA, bazată în special pe fotbaliști arădeni, e posibil ca șefii „alb-roșiilor” să-i propună o înțelegere jucătorului de 30 de ani. De doi ani, Calvin este și internațional al Republicii Centrafricane și poate acoperi foarte bine două posturi, cele de fundaș dreapta și fundaș central. Nu mai departe de partida din returul play-offului, disputată în urmă cu o lună la Arad și pierdută cu 1-0, arădeanul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Eftimie Iordan.

Calvin, care a mai evoluat în „alb-roșu” între 2010 și 2012, a fost printre spectatorii barajului dintre Cermei și Feleacu, alături de alți utiști: Cipri Rus, Sebastian Mara, Darius Covaci și Paul Copaci.









18 comentarii

  1. Dragalina ar fi mai util la mijloc.e tot aradean si stie cu lopta! Daca- l aveam in spatele lui Cipri Rus si Curtuius cred ca eram in locul Mediasului! Mai avem playmakeri aradeni buni, Vezan sau Bozian..este postul cel mai deficitar, desi Mitrut a avut cateva sclipiri

    0
    0
  2. Calvin la Uta? ma abtin.. ori vin jucatori peste nivelul actual ori sa merga in alta parte.. si ca fundas central eunu am incredere in el. pe partea dreapta e manea si nu e mai bun ca el.

    0
    0
  3. Nu merita reprimit Calvin la UTA dupa comportarea avuta la Rm.Valcea contra suporterilor aradeni care au strigat la el sa nu mai greseasca si cu tupeu la finalul meciului pierdut a venit la gard si ameninta ca cine a strigat la el…!Plus ca ne-a dat gol cu Miovenii la Arad…e bun pe la Cermei !Hai UTA,dar asta n-are valoare peste ce avem in lot!Altu la achizitii,ca de Calvin m-am saturat !

    0
    0
  4. Calvin este,valoric vorbind peste majoritatea celor care ii avem, in defensiva ( sica varsta este interesant), ar fi util. la fela si Dragalina , Vezan sau Bozian. De jucatori de acest tip avem nevoie. Dar, cum se stie la UTA se tergiverseaza mult transferurile , apoi culegem, nu alegem. E o parere, nu as vrea sa supar

    0
    0
  5. Cristi are dreptate,daca este sa vina cineva la UTA., sa fie peste nivelul lotului actual. Decat sa vina la UTA. si sa fie luat in colimatoriu de galerie pt. grandomania de care a dat dovada pe unde a jucat contra UTA.-ei, mai bine sa se duca la alta echipa.

    0
    0
  6. Calvin nu a ramas la Mioveni pt ca iau dus la jum salarul. Ce nu vor ei adunam noi? Uta e peste mioveni cu toate. Ei dau afara si aducem sa joace. Eu as meege pe Pascariu care e aradean adevarat. Dragalina e cel mai bun aradean pt postul asta e mai ofensiv dar el nu e luat jn vizor ca tre sa joace mitrut care e fortat la maxim

    0
    0
  7. A luat in Uta de fiecare data cand a avut ocazia. La cafenea la segafredo se lauda ca are 3000euro salar la Mioveni si el de fapt juca pe 30mil.A fost dus de dragalina acolo si apoi la lucrat sa plece. Nu ne trebuie asa caractere, deja avem destule de genul. Uta merita oameni cinstiti.

    0
    0
  8. De ce dragalina e lasat sa mearga la alta echipa iar !??? Oare Roly e mai bun antrenor ca I.Popa?? E destept si il duce la Poli. roly joace cu chindris si mitrut. Doamne sa ne bati pe aradeni de prosti

    0
    0
  9. Calvin nu merita sa joace la Uta. Poate la Uta2 ! Dragalina avea salar de liga1 la Mioveni si a renuntat doar ca sa joace acasa. Asa ca merita sa joace oriunde. Neam putea baza pe el dar avem jucatori buni la mijloc care fac bine fata. Sincer nu cred ca nil putem permite

    0
    0
  10. Opriti-va ! Are 29 de ani. Uta cauta jucatori tineri , de peespectiva si cred ca avem juniori f buni!!! Cei mai buni.

    0
    0
  11. Avem republicani care au câștigat cupa româniei și sâmbătă joaca supercupa României….la ce sa aducem când putem sai promovam pe cei mai buni la prima echipa

    0
    0
  12. O echipa nu se poate face doar cu „muncitori talentati”. Este nevoie si de „pianisti”. Anul acesta, la UTA, in linia de mijloc nu au existat astfel de jucatori. Tinerii sint buni, de perspectiva, dar inconstanti, in evolutie, in plus, unii fara gabarit si forta. Roman, cu in jur de 100 meciuri, in liga a doua nu a prea jucat, aici Nagy nu m-a convins, cind baiatul a intrat si-a facut treaba, chiar bine. Ce sa mai spun despre japonez ?!. Am mai scris ca unii ( produsi de UTA, nu de Atletico),au fost pusi pe tusa in detrimentul celor de la Atletico, nu li s-au dat sanse, nici macar partial, nu sa zic egale. La ce avem in aparare, Calvin ar fi super, la fel si Dragalina, care a cam tinut la Pancota si mijlocul si atacul. Nu stiu care va fi politica , la UTA, mari schimbari nu prevad, insa juniorii de azi, trebuie sa continue intr-o concurenta corecta, bazata pe valoare si rezultate, nu pe politica de interese de grup. O mare grija trebuie avuta de juniorii republicani, unii cam termina junioratul, nu trebuie risipiti aiurea, doar pentru bani, si -pentru ca nu vor putea fi, toti, la UTA- indrumati in judet si prin imprejurimi. Sint sanse ca vreunul sa iasa ino0chi, repede.Anul acesta lotul trebuie numeric si valoric mai bun, va fi un campionat lung,cu accidentari, cartonase,suspendari, etc, sa nu ajungem, din nou cum am fost , la baraj, cind am fost siliti sa-l aruncam in lupta pe Covaci,(complimente baiatului !), care pina atunci nu mai prinsese prima echipa, ne-a ajutat cit a putut, dar…

    0
    0
  13. Salutari,

    Nici nu s-a terminat campionatul si ati si inceput cu nebunia, oameni buni hai sa lasam conducerea sa isi faca treaba daca nu si-o face corect sa ii criticam. Vorbim aici de Calvin, de Dragalina, Vezan, Bozian, personal cred ca nici unul din ei nu ne poate ajuta. Prefer de o mie de ori un jucator din propria pepiniera sa ii dam o sansa sa vedem ce poate. Calvin nu e serios, Dragalina cand si-a dorit sa joace la UTA niciodata, acum a mers la Recas ca e Popa acolo aia nici nu il stiau, sa vedem daca si ramane ca informatiile sunt ca sunt sanse foarte mari ca sa nu inceapa campionatul, Vezan a fost dat afara de Farul cred ca are 100 de KG, iar Bozian fratilor nu a aratat nimic la Hunedoara. Decat asfel de transferuri care cred ca ar si sparge relatiile de prietenie mai bine jucam cu cei care ii avem.

    0
    0
  14. Bravo ,,Cico,,ca spui adavarul si eu sunt de aceiasi parere,doar pe Dragalina il regret putin.In afara de Burla ceilalti aparatori trebuie schimbati caci sunt depasiti mereu si fara viteza.Roman nu ar trebui lasat sa plece,dar e pacat ca nu are fizic corespunzator……Tineret trebuie,ca de expirati e lumea plina!Hai UTA !

    0
    0
  15. „…hai sa lasam conducerea sa isi faca treaba daca nu si-o face corect sa ii criticam..”- cred ca ai dreptate, sa-i lasam, ca sint ocupati cu vanzarea lui Man, apoi, asa prin etapa 7 sau 10 o sa incepem sa ne spunem , si noi, parerea( doar ca atunci nu mai sint transferuri).Sint mai atasati jucatorii din propria pepiniera, cum bine spui, insa doar cu tineri nu poti razbi, daca vrei promovare, iar peste cei mai in varsta…a mai trecut un an. Ce o fi..o fi, vom vedea, dar lucrurile rezolvate mai din vreme sint mai bune !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button