Stranieri aradeni

Cuedan rămâne în Liga 1, dar la Gaz Metan: „O să dau totul pentru această echipă”





Gruparea de pe malul Târnavei Mari nu se mai oprește din a achiziționa arădeni. După Andrei Pleșca și Cristian Gavra, Gaz Metan Mediaș l-a luat și pe Flavius Cuedan. Mijlocașul de 23 de ani a început pregătirile cu Botoșani, dar Cristi Pustai l-a convins să vină în Ardeal.

Arădeanul a mai evoluat și la UTA, FC Slatina și Șoimii Pâncota, FC Botoșani, iar în timpul junioratului a fost legitimat și la SC Freiburg. „Gaz Metan este una dintre echipele frumoase, de tradiție ale României și faptul că am ajuns la acest club, nu poate decât să mă bucure. Nu am avut sincer încă timp să văd orașul prea mult, dar pot să spun că la club am întâlni condiții excelente.Cu acomodarea nu voi avea probleme. Câtiva dintre jucători îmi sunt și vechi colegi, nu doar noi. Cu Gavra am jucat împreună când eram copii. Am fost coleg și cu Cristi Danci, iar cu Pleșca mi-am petrecut ultimele 6 luni împreună la FC Botoșani. Dar, am luat deja contact și cu ceilalți și pot să spun că toți sunt colegi foarte buni și fotbaliști profesioniști” a declarat „Cue” pentru fanclublupiinegri.com.

Întrebat de obiectivul său în tricoul „alb-negrilor”, la cel de-al doilea său sezon în Liga 1, arădeanul a adăugat pentru aceeași sursă: „În primul rând să mă simt cât mai bine. Îmi doresc să am cât mai multe realizări atât cu echipa cât și individuale. Gaz Metan Mediaș este clubul ce îmi oferă continuitate în prima ligă și sunt pregătit să dau totul pentru această echipă”.

Rămâne de văzut care va fi forma de transfer a lui Cuedan, având în vedere că el se mai află sub contract cu Atletico până în anul 2018.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button