Fotbal judetean

Purece nu vrea jumătăți de măsură: „Deși ne-ar conveni și egalul, mergem să câștigăm la Cluj”





Andrei Purece încheie cel de-al doilea sezon la Cermei, unde a ajuns sub formă de împrumut de la CS Ineu. Piesă de bază pe banda dreapta, tehnicul fotbalist e unul dintre fotbaliștii cu calitate la ultima pasă sau execuții din faze fixe.

În manșa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a cu Viitorul Feleacu, mijlocașul a oferit câteva mingi utile colegilor său, dar a și amenințat poarta lui Silaghi cu un șut de la distanță ce a trecut puțin peste transversală.  Puteam să le mai dăm gol, însă și ei au avut două ocazii de singur cu portarul. Dacă nu ne salva Flore (n.a. Rusu), aveau gol în deplasare și misiunea noastră devenea mult mai grea.  Din punctul meu de vedere, șansele de promovare rămân împărțite egal. Nu știm exact cum va fi terenul, am înțeles că e mai mare și e bun, cred că ne avantajează, dar sunt numai presupuneri. Repet, e foarte important că nu am luat gol și am câștigat. Sper să înscriem primii la Cluj și atunci vom juca mai relaxat”, consideră Purece.

Acesta mai susține că nimeni de la Cermei nu și-a subestimat adversarul, chiar dacă Feleacu a încercat să-și creeze o imagine de victimă sigură. Au jucat bine, dar ne așteptam la asta. Nu putea fi o echipă oarecare, din moment ce a câștigat campionatul județului Cluj. Au recuperat 9 puncte în retur, au câteva piese bune, dar noi am răspuns pe măsură. Mergem acolo să câștigăm, cu toate că ne avantajează și un egal”, a adăugat fotbalistul.

Campioana județului Arad e nevoită să joace cele mai importante partide ale sezonului fără Mircea Aslău pe bancă. Antrenorul  e suspendat după cele întâmplate în pauza meciului cu Progresul Pecica. „Mircea a fost tot timpul lângă noi. Ne-a susținut de pe bancă sau din tribună, și dacă am jucat bine și dacă am jucat mai prost. Acum l-am avut pe Adi pe bancă, pe Norbi în teren, suntem o familie și trecem peste astfel de momente mai grele, cu antrenorul după gard” , a încheiat Purece, al cărui viitor la Cermei este incert, din moment ce Ineul îl poate rechema la „vatră” încă din această vară.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button