CS INEU liga 3 arhivă

Nebuloasă Ineu: Pe cine se bazează Sculici în noul sezon și cu ce obiectiv?





Întâlnirea de acum o săptămână dintre primarul Călin Abrudan și finanțatorul Rolland Szabo nu a produs încă efecte la CS Ineu. Jucătorii sunt în vacanță, dar așteaptă un semn din partea conducerii privind viitorul apropiat. Cristian Sculici a programat reunirea lotului pe 11 iulie, dar sunt destule lucruri de rezolvat, printre care și achitarea unor restanțe. E greu să reiei pregătirea cu jucători nemulțumiți, iar antrenorul nu își asumă calitatea pregătirii de vară.

Totodată, Sculici ar avea nevoie de întăriri, după ce Bier și Jazzley au plecat de la Ineu, iar Talpaș nu mai are contract și oricum a avut un lot destul de subțire în returul ediției trecute a Ligii a 3-a. În Țara Zărandului ar trebui să mai ajungă cel puțin doi-trei jucători pentru ca lotul „alb-albaștrilor” să nu-și piardă echilibrul. Obiectivul rămâne și el o nebuloasă, dar e greu de crezut că el ar putea fi altul decât o clasare printre primele 7-8 echipe ale noii serii.

Pe de altă parte, principalul punct al colaborării dintre autoritățile locale din Ineu și omul de afaceri, Rolland Szabo, este centrat în Centrului de Copii și Juniori, din cadrul Academiei Ladislau Brosovzsky.  Echipa de Liga a 3-a e mai mult cadrul în care produsele Academiei urmează să se afirme, iar jucători ca Zdrențan, Popovici, Mașniță, Clej sau Ciocan, dar și alții care vin din spate, chiar încep să justifice investițiile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button