UTA Arad

Timișorenii le transmit utiștilor să-și ia gândul de la Ignea și Neagu, dar…





Dacă George Neagu participă la antrenamentele lui ACS Poli de o săptămână bună, celălalt timișorean dorit cu ardoare de Roland Nagy la UTA, Alin Ignea, a ajuns și el sub comanda lui Ionuț Popa de trei zile. Mai mult, ambii fotbaliști s-ar fi înțeles deja verbal cu conducerea formației de pe Bega, prilej pentru Ioan Miculaș să aibă un mesaj pentru tehnicianul „alb-roșiilor”, prin intermediul oradestiri.ro: Domnul Roland Nagy îi poate dori pe Neagu și Ignea, dar peste un an sau peste doi. Deocamdată sunt jucătorii noștri”.

Într-adevăr, președintele lui ACS a bătut palma cu cei doi, a redactat și contractele, dar, deocamdată, lipsește semnătura fotbaliștilor. Acum nu știm dacă pe cei din conducerea UTA-ei îi mișcă asta și vor acționa în vreun fel. Deocamdată, se remarcă prin inactivitate într-o perioadă în care echipele cu pretenții din eșalonul secund se întăresc serios la nivel de lot.

Un alt fotbalist arădean care a ținut atacul Pîncotei în stagiunea recent încheiată, Dragoș Dragalina, a început și el pregătirile cu ACS Poli în urmă cu două săptămâni. Bineînțeles că nimeni de la UTA nu l-a contactat nici atunci și nici acum, când mijlocașul ofensiv a decis să-și încerce norocul în Liga a 3-a din Austria. Totodată, alți fotbaliști de la Pîncota sunt pe cale să semneze cu alte divizionare secunde sau din eșalonul trei.

10 comentarii

  1. Ignea ar trebui luat doar daca ar pleca Chindris. Altfel de ce sa nu joace Tanase sau Jorza langa Kiki, la fel ca anul trecut? Cu Neagu e pe undeva aceeasi poveste, i-ar lua postul lui Burla. Ma intreb care vor fi sursele de finantare ale ACS-ului in B. O fi fain 🙂

    0
    0
  2. Haideti sa fim seriosi!Daca ne dorim mai mult decat in sezonul trecut nu putem sa ne gandim la jucatori de la Pancota!

    0
    0
  3. Mai mult ca sigur jucatorii vor renunta sa joace la Timisoara . Tocmai sa anuntat pe prosport ca echipa ACS Poli va porni cu o penalizare de 8 puncte pentru neindeplinirea baremului sezonul trecut

    0
    0
  4. tipic tàrànesc dela cimisoara ! Se vede cat de bine se pricep la fotbal astia , din doi in doi ani retrogradeazà , in ultimii ani ati alocat echipei Recas mai mult de o càrutà de bani si santeti tot in Liga a doua , ba mai mult santeti rusinea Romaniei la ce rezultate ati avut in prima Ligà 1 ! Daca la UTA se investea asa sant convins ca era printe primele 3-4 din Liga 1 . Doar ca la voi e spalare de bani , mafie , coruptie …asa ca DNA -ul e pe urmele voastre …RUSINE SATULUI CIMISOARA .

    0
    0
  5. Deja duelu’Arad-Timisoara isi scoate la iveala. ..coltzii! Se pare ca timisorenii „mor”de grija altora.Stiti voi proverbu’…;)UItati-va ca la topicurile care implica poli? (wich one? )Dislike-uri kklau ‘.Bai fratilor din Banat(ca Aradul, daca nu stiati,face parte si din Banat si din Crisana-Deh Muresul!),ia vedeti ca sunteti patetici deja .Cica ei natie mare si noi aradenii tarani. Sau provincialI. Respectul se pare ca l-am castigat prin ce suntem si ce au fost inaintasii nostri. Si fiecare postare contra, nu face decat sa ACCENTUEZE acest lucru.Adevarul doare,stim cu totii asta.Bagati-va in seama,in continuare.Damn!It’s so good to be…good!
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  6. Pai de ce sa isi ia adio de la acesti doi jucatori UTA., cumva sunt Mesi si Ronaldo !!! UTA. nu duce lipsa de jucatori, PROBLEMA ESTE CEA FINANCIARA pt. ca cei din conducere ,nu stiu ce dracu s-a intamplat de o tot taraganeaza cu platitul salariilor din urma si asta nu este bine !!! ALO DOMNULE FALCA, CE FACETI, cum ne-a fost vorba ca va ve-ti implica pt. aceasta echipa , sau vorbe in vant !!!

    0
    0
  7. Sa ii ia pe toti de la Pancota ca sunt toti varza. Sa il ia si pe Vasi de la Pancota sa il tina Poli rezerva ca asa a fost degeaba toata viata lui.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button