UTA Arad

Petre se înscrie pentru un tricou de titular în Liga a II-a: „Într-un an mi-am schimbat total gândirea”





Cu unsprezece prezențe și un gol marcat în sezonul nu de mult încheiat (în deplasarea de la Tărlungeni), atacantul Adrian Petre își dorește să devină om de bază în efectivul roș-alb care abordează stagiunea 2016-2017. Convocat cu regularitate la selecționata de juniori a României, vârful a marcat de patru ori în Supercupa României, pe care UTA a câștigat-o, sâmbăta trecută cu 5-4 în fața Viitorului Constanța.

„Nu am altceva în gând decât să fiu titular meci de meci, deoarece îmi cunosc calitățile și știu ce pot. Aceste patru goluri sunt un inceput, am nevoie doar de încredere mai multă. Anul acesta o să vedeți alt Petre, nu am să fiu mulțumit doar ca rezervă. Anul trecut nu am prins uneori nici lotul, nu am să mai permit acest lucru prin evoluțiile mele, nu degeaba sunt om de bază la națională și știu că aceste lucruri depind, în mare parte, de mine”, anunță Petre.

„Într-un an mi-am schimbat total gândirea și am progresat mental și fizic. Nu fac pariuri pe goluri, am să tac și am sa vorbesc mai mult în teren. E cel mai important an din cariera mea și nu vreau să treacă pe lângă mine”, adaugă tânărul fotbalist al UTA-ei, care se simte cel mai bine în postura de vârf împins.

uta-arad.ro

FOTO: Viorel Musca









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button