UTA Arad

„Alb-roșii” au pierdut clar primul amical al verii





La ora 18,00 (ora României), a început confruntarea dintre gruparea de ligă secundă maghiară Balmaz Kamilla Gyógyfürdő și UTA Arad. Meciul se dispută pe Városi Stadion din localitatea Balmazújváros și contează pentru un turneu organizat de echipa gazdă. Sunt șase echipe în total, UTA și adversara ei de azi fac parte din grupa B, alături de Nyíregyháza Spartacus FC, pe care arădenii o întâlnesc la Arad, miercuri. Din grupa A fac parte Olimpia Satu Mare, Cigánd SE și Kisvárda Master Good. Dacă UTA trece de grupă, nu va juca faza următoare, deoarece programul coincide cu stagiul din Austria.

Prima confruntare amicală a roș-albilor din campania ce precede stagiunea 2016-2017 a fost abordată de staff-ul tehnic arădean cu următorul prin unsprezece: Miron – Wild, Manea, Lazăr, Burlă – Chindriș, Jorza – Strătilă, Man, Hlistei – Rus.

Jocul a început favorabil pentru ”Bătrâna Doamnă”, care a deschis scorul în minutul 12: o acțiune colectivă de atac s-a soldat cu o pasă pe culoar destinată lui Cipri Rus, iar atacantul care a înscris și ultimul gol oficial al UTA-ei sezonul trecut a finalizat cu sânge rece, 1-0 pentru UTA.

Trupa maghiară a restabilit egalitatea în minutul 21, iar cu cinci minute înainte de pauză a întors la 2-1. Pentru partea a doua, Roli Nagy îi mai are la dispoziție pe Iuga, Moza, Covaci, Tănase, Vlad, Costin, Petre, Stahl, Curtuiuș.

Gazdele s-au desprins la scurt timp după pauză, 3-1 (55), apoi UTA a revenit prin golul de 3-2 semnat de Adrian Petre. Ultimul sfert de oră a adus însă detașarea celor de la Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, care au mai înscris încă de două ori și s-au  impus cu 5-2.

sursa: uta-arad.ro. 

21 comentarii

  1. Daca asta-i politica clubului Atletico ce putem face ??? Fara 3-4 jucatori adevarati vom fi o simpla echipa de pluton !!!

    0
    0
      1. Ai dreptate Kidu !!! UTA in viitorul campionat va fi o simpla echipa de pluton. Dupa 37 de ani petrecuti in tribunele stadionului UTA ( cea adevarata , nu ATLETICO ) prefer sa-mi vad de sanatatea mea ! Ca-i mai importanta decat orice !!!

        0
        0
          1. Poate kam usor le spunem utistilor,,la revedere,, doar pt ca isi exprima o parere.daca are dreptate?

            0
            0
          2. Cand o sa petreci 37 de ani in tribunele stadionului UTA sau mai multi poate vei avea dreptul sa-mi spui ce sa fac !!! Ca si mine esti un marunt si simplu trecator prin viata asa ca n-o sa i-au in considerare faptul ca m-ai jignit !!!

            0
            0
          3. Nu esti corect Kidule, cu un suporter, care si-a spus decent o parere. Nimeni dintre suporter nu este „mai suporter”. Si parerea mea este ca UTA nu se ingrijeste sa aiba un lot , cu care sa fie, macar linistita, in B. Doar cu juniori ( si asteapta, vei vedea ca unii vor pleca) nu se poate. Cel putin la mijloc e nevoie de ceva tehnic, cu stiinta jocului, apoi in aparare (un portar si macar un stoper bun). Evolutia buna de anul trecut este frumoasa , dar nu garanteaza mare lucru. Mai ales ca sint multe echipe.

            0
            0
  2. Daca si ungurii astia…ne-au capacit cu 5-2,spun ca nu miroase a bine si sa nu ne luptam la evitarea retrogradarii…FOTBALUL MAGHIAR E UN FOTBAL SLAB…Hai UTA !

    0
    0
  3. cum pierdem un meci, cum suntem cei mai slabi, nu avem lot, oare nu cu acesti jucatori am terminat la egalitate cu Medias? sunteti suporteri de carton, de rezultat, sunteti penibili, jenanti, nu meritati o astfel de echipa!
    E o perioada de proba, un meci amical, se incearca variante, siteme de joc, dar voi nu stiti decat sa faceti gargara pe net, nu sunteti utisti adevarati, comentati pe net, dar nu stiti unde e stadionul „motorul”!

    0
    0
    1. Chiar asa, meci fara miza, o miuta, ce daca ne-a batut cu 5-2, gruparea de ligă secundă maghiară Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. Pentru ei nu era miuta..

      0
      0
  4. Datorita acestei vechi si bolnave mentalitati tipic romanesti ( e un simplu meci de pregatire , o miuta ) este fotbalul romanesc atat de bolnav !!! Am vazut recent la CE. Dar i-ati vazut pe pescarii islandezi cum lupta pe teren ??? Ati vazut spirit de sacrificiu, daruire totala ??? Ati vazut cum luptau cu toata fiinta lor , cu toata inima pentru orice minge ??? Respectul meu pentru ei si pentru cei care se sacrifica pe teren precum niste razbionici adevarati !!!

    0
    0
    1. Gresita comparatie. Sunt echipa simpatica si niste luptatori, insa nu trebuie uitat ca acest turneu a fost turneul vietii lor ! Ia urmaseste-i sa vezi cum vor juca ei la primul lor amical la club, dupa intoarcerea din Franta.
      Apoi, daca vrei exemplu, ia priveste ce au facut noii elevi ai lui Lucescu in primul lor amical, echipa in care se investeste serios, Zenit St Petersburg.
      Si-ti gasesc cate exemple din astea vrei.
      Dar la unii nu conteaza, ei tot bat toba, vorba ta:”vechi si bolnave mentalitati tipic romanesti”. La tine e, cand ca e atletico si nu e UTA, cand sunt mentalitati bolnave…vorba aia: suntem „simplu trecator prin viata”…

      P.S. „Luptatorii” au incasat exact 5-2 in ultimul meci al lor…si parca n-au mai putut lupta chiar asa cum au facut-o pana atunci, au putut lupta doar ca sa inscrie si ei 2 goluri (ca au lasat-o francezii mai moale), exact cat a reusit si UTA cu tinerii sai neexperimentati in echipa. Daca n-ai observat ca nu intotdeauna iti merge sa lupti, mai ales cand nu-ti merge jocul, inseamna ca ti-ai petrecut degeaba 37 de ani in tribunele stadionului.

      0
      0
      1. A compara evolutia Islandei, in Franta, chiar si meciul lor cu francezii cu amicalul ( primul dupa reunire) echipei UTA cu o echipa de liga a doua maghiara , ( terminate cu acelasi scor 5-2) imi pare o greseala. Cit au putut islandezii au jucat si au dau tot ce se putea cere ,si mai mult.., chiar si cu francezii. Ii jignim comparandu-i cu meciul aradenilor in Ungaria, amical, jucat cu multi absenti ( accidentati, plecati) cu foarte multi junior (unii- „viitori fotbalisti „). Infrangerea echipei UTA cu 5-2 este neplacuta, fara a fi o catastrofa, multe ( cred eu) se vor mai schimba, la UTA pina la prima etapa

        0
        0
      2. Spui ca am petrecut 37 de ani in tribunele stadionului UTA degeaba ??? Daca asta-i parerea ta o respect pentru ca ai dreptul la opinie. Dar asta nu inseamna ca o si impartasesc !!!
        Doar ca exista o mare diferenta in societatea romaneasca.
        Oameni care respecta parerea celuilat referitor la un subiect din respect fata de persoana respectiva si oameni care nu fac acest lucru. Restul comentariului il consider de prisos !!!

        0
        0
  5. Sunt sigur ca am facut o comparatie gresita si usor deplasata in sensul ca nu poti compara nationala de forbal a unui stat fie el cat de mic cu o echipa de club in suferinta. Cea ce am vrut sa subliniez este faptul ca forbalistii romani ( sportivi romani in general ) se multumesc cu putin si cand spun putin ma refer la daruirea pe terenul de joc, ambitie si lupta dusa la extrem. Orice meci trebuie tratat la fel , nu meci amical ori fara de interes ( miuta ). Asta este parerea mea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button