SOIMII PÎNCOTA

Soarta Pîncotei se decide mâine: Întâlnire decisivă între președintele Piroș și autorități locale





Prima lună de vară a trecut între alegeri locale, investituri, inundații și concedii, dar a venit și vremea deciziilor radicale la Șoimii Pîncota. Se știe deja că noile autorități locale nu ar mai fi dispuse să susțină gruparea fotbalistică la nivelul ultimelor două sezoane și ar vrea să-și concentreze investițiile în sportul de masă sau în orice caz spre o echipă de fotbal formată din cât mai mulți jucători locali sau din zonă. Astăzi, Pavel Piroș s-a întâlnit, în sfârșit, față în față cu primarul Dan Pocrișer, vicele Ioan Boiciuc și contabila Elena Morar. S-au schimbat idei, propuneri, contrapropuneri, iar o decizie finală a fost amânată pe mâine.

În jurul orei 13, președintele clubului, Pavel Piroș, va ajunge din nou la Primăria din Pîncota, unde va fi așteptat de toți componenții Consiliului Local, dar și cei patru membri fondatori ai grupării. „Sperăm ca în jurul orei 15 să avem o concluzie. Este clar că nu mai putem întinde la înfinit lucrurile, căci avem de respectat niște termeni impuși de Federația Română de Fotbal. Decizia se va lua în plen, transparent, majoritatea va decide pentru una dintre variante”, a confirmat Ioan Boiciuc, noul viceprimar al orașului Pîncota.

Așadar, data de 7 iulie 2016 va fi decisivă pentru soarta divizionarei secunde arădene. Practic, este posibil chiar orice. O continuare a activității în Liga a 2-a (cu o posibilă mutare a clubului în altă localitate tot cu Piroș președinte), Liga a 3-a sau fotbalul județean, deși această ultimă variantă nu e agreată de administratorul unic, Pavel Piroș. Sau, în cazul în care cele două părți nu se înțeleg nicicum este posibil ca Șoimii Pîncota să intre în procedură de insolvență cu șanse mari de a ajunge în faliment.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button