UTA Arad

Fundașii UTA-ei, în zodia accidentărilor





Toate problemele medicale cu care se confruntă lotul „Bătrânei Doamne” în acest debut de sezon se resfrâng asupra liniei de fund. Nu mai puțin de trei fotbaliști nu vor efectua pregătirea centralizată din Austria, cea mai afectată fiind banda dreaptă.

Despre problemele la tendon ale lui Norbert Polgar am scris deja, fotbalistul urmând să urmeze un program de recuperare acasă. Ca variantă de fundaș dreapta era și Dennis Lazăr. Juniorul jucase singurul său meci oficial pentru prima echipă, în Cupa României cu Metalul Reșița, pe acea poziție. Dar, Lazăr s-a accidentat în amicalul de miercuri seara cu Nyíregyháza la gleznă și a ieșit automat din calcule. În fine, deși a reluat alergările după accidentarea suferită în ultima partidă a play-offului, Richard Filaret încă nu poate intra în grup și va completa procesul de recuperare acasă.

Cum întăririle întârzie să apară, cel mai probabil, stafful tehnic utist va apela la Iuga și Copaci, cu mențiunea că acesta din urmă nu este prea obișnuit cu postul de fundaș central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button