National Sebis

Fișteag va apăra poarta Sebișului! Mărmureanu și A. Iuga – în vizorul Naționalului





Vacanța e pe final la Național Sebiș, care de luni începe preparativele pentru un nou sezon competițional în Liga a 3-a. Lotul va suferi câteva modificări, odată cu plecarile lui Bujor, Zurbagiu, Z. Radu, care se alătură celor ale lui Negoescu, Țoca, Oprea sau Petrovici din timpul returului sezonului trecut.

Încă de acum două săptămâni, Călin Cojocaru a anunțat că s-a înțeles cu mijlocașul central, Marian Fuchs, cu care a mai lucrat la Giarmata și care era liber de contract după despărirea de Pîncota. De două zile, s-a oficializat și transferul mijlocașului de bandă, Dragoș Săulescu, pentru ca de azi, sebișenii să fie siguri și de cooptarea în lot al lui Emanuel Fișteag. Goal-keeperul de 18 ani s-a despărțit de campioana seriei a IV-a, ASU Poli și a dat curs ofertei grupării de pe malul Crișului Alb.

Cojocaru mai așteaptă înăriri în special pe benzi. „Va veni și Dorin Mărmureanu, fost fotbalist la Dinamo II și Botoșani. Vrem să-l vedem la treabă puțin și dacă ne va convinge rămâne. Totodată, ne-am înțeles cu CSU Craiova pentru împrumutul arădeanului Angelo Iuga, din generația de 1997 crescută la Atletico. Fotbalistul nu ne-a dat încă un răspuns cert, vom vedea. Oricum, mai avem în vederi alți 4-5 fotbaliști, cu care sperăm să semnăm săptămâna viitoare”, a precizat managerul-antrenor al Sebișului.

Călin Cojocaru, Ilie Stoican și Cosmin Merșca vor conduce primul antrenament al sezonului luni, de la ora 18, urmând ca joi, de la aceeași oră, Naționalul să o găzduiască pe ACS Poli, la primul amical al verii.

Un comentariu

  1. Daca pe la National Sebis apar intariri pentru liga a 2-a…!!!,va spun ca Ighiul lui Himcinschi se intareste cu devenii Fagarasanu,Mintas si Boldea,dar si cu Tiut de la Cugir,plus Cr.Poiana si Vladia fosti la Lugoj !Pe la Cugir ar ajunge Ov.Vezan,dar si Roberto Bodea,ultima data la Ighiu…La Muresul Vintu de Jos,drept multumire pentru promovare in C cu Dan Manaila !!!!!,ar fi inlocuit cu Ciprian Urican !!!!HAI UTA,CA IERI AI PIERDUT CU 2-3 !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button