UTA Arad

Vâlcea vrea să joace în weekend la Arad: „Riscăm să ne dăm peste cap programul”





Începe sau nu începe noua stagiune a Ligii a II-a la fnalul acestei săptămâni? Joacă sau nu „Bătrâna Doamnă” prima partidă pe puncte în noul campionat? Sunt intrebări ce nu au un răspuns clar, dar toate indiciile duc spre un meci UTA – CSM Râmnicum Vâlcea sâmbătă, la ora 11, pe arena „Motorul”.

Conducerea grupării fanion a Aradului a răspuns pozitiv inițiativei lui Pavel Piroș, care ar fi făcut o adresă oficială la FRF prin care încearcă să amâne startul sezonului. Președintele Pîncotei susține că are majoritate în rândul șefilor de cluburi de ligă secundă, dar, chiar și așa, federalii nu sunt obligați să țină cont de cerere.

În paralel, utiștii au făcut o cerere separată de amânare a confruntării cu vâlcenii, pe motiv că Man, Tănase și Petre trebuie să fie la lotul national Under 19 sâmbătă, 6 august. Teoretic, însă, fiindcă solicitarea nu a fost făcută cu 10 zile înainte de data de disputare a jocului, arădenii au nevoie și de acordul grupării din Parcul Zăvoi, ce – însă – în proporție de 90% nu-l vor obține. „Un răspuns final vom da doar deseară, dar, în principiu, nu vom accepta amânarea. Altfel, riscăm să ne dăm peste cap programul, să sacrificăm alte două-trei etape, dacă acest meci cu UTA va fi reprogramat în timpul săptămânii. Cum ar fi ca marți sau miercuri să jucăm la Arad și peste trei zile în altă parte a țării? Nici noi nu suntem pregătiți sută la sută de începerea campionatului, dar vrem să respectăm programul. Oricum, cele întâmplate la începutul acestei săptămâni la FRF, cu cele două variante de program și cu primirea în competiții ale unor echipe ce – practic – nu există ne –au lăsat un gust amar”, ne-a declarat Lucian Munteanu, managerul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

În lumina noilor evenimente, e puțin probabil ca UTA să-și mai programeze un alt amical în Italia, căutând chiar variante să revină mai repede acasă.









3 comentarii

  1. Asa dezordine mai rar, unu vrea sa inceapa altul nu, pe UTA i-a apucat amicalele daca pierd sambata stiu ce va zice Roly, am fost obositi. Debanda la frf, debandada la cluburi si intotdeauna iese cum nu vrea UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button