UTA Arad

Zborul UTA-ei spre Timișoara are întârziere, mai fac arădenii un ultim antrenament înainte de Vâlcea?





În această dimineață, un avion cargo a ratat aterizarea pe aeroportul din Milano, din cauza vremii defavorabile, ajungând pe o autostradă. Din această cauză, toate cursele ce pleacă de pe teritoriul Italiei au întârzieri, excepție nefăcând cea a UTA-ei, pe ruta Bologna – Timișoara. „Probabil, ne vom îmbarca în avion în jurul orei 17,30, însă sperăm că vom ajunge la timp pentru a face un ultim antrenament înainte de meciul de mâine. Acesta ar trebui să înceapă la ora 20”, ne-a comunicat Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”.

Delegația arădeană a plecat înainte de prânz din Moie, localitatea unde s-a pregătit centralizat timp de o săptămână și ar fi trebuit să ajungă în România în jurul orei 16,30. Întârzierea cursei le dă puțin planurile peste cap arădenilor, dar nu e ceva ieșit din comun.

Important este că Bogdan Burlă e apt de joc pentru confruntarea de mâine dimineață, după ce a făcut un film radiologic la nas, iar medicul i-a dat „undă verde” pentru fotbal. În schimb, Richard Filaret a simțit o durere la nivelul glezne piciorului stâng și e greu de crezut că se va conta pe el cu vâlcenii.

Așa cum anticipam, și juniorii Man, Tănase și Petre sunt la dispoziția lui Roland Nagy și vor pleca la lotul național Under 19 de abia mâine seară. De altfel, lui Man și Jorza ar fi putut să-și prelungească „sejurul” în Italia dacă utiștii ar fi fost de acord să-i lase, la solicitarea unor impresari, să evolueze într-un amical sâmbătă seara. Ambii fotbaliști sunt în Aeroport la Bologna și mâine vor fi pe foaia de joc a partidei dintre UTA și CSM Râmnicu Vâlcea.

În paralel, la arena „Motorul” (omologată de FRF pentru Liga a II-a), se vând atât abonamente (la prețul de 170 de lei), dar și bilete la partida cu teamul lui Gane, la prețul de 10 lei.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button