Fotbal judetean

Băd, one man show la Dorobanți! VI-FE a demolat o echipă de copii a lui Ciubăncan și Moisă





În loc să ia 16 la Afumați în Liga a 2-a, Dan Cuedan a preferat să dea jumătate la Dorobanți, în amicalul pe care Victoria Felnac l-a disputat pe terenul nou promovatei în Liga a IV-a. Se știe că tehnicanul lui  VI-FE a fost solicitat de Pavel Piroș să îi asiste pe juniori în prima rundă a ligii secunde, dar Cuedan a preferat să-și vadă de treabă la divizionara a patra prezidată de Dan Ristin. Iar „alb-roșii” par în mare formă înainte de primul meci pe puncte, pe care îl vor disputa în compania Ineului.

Felnacul i-a prins destul de descoperiți pe cei de la Dorobanți, care nu au putut conta pe mai multe dintre „piesele” grele. „Lângă mine, Robert Szabo, Pistrui și Sucă (n.a. Emil Szabo) au fost doar copii cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Cu aeastă ocazie, și-au dat și ei seama că e grea treaba la seniori, a fost o experiență benefică pentru ei. Pentru noi testul de săptămâna viitoare cu Sântana va fi ceva mai elocventă, când sperăm să avem aproape tot lotul la dispoziție. Apoi, în prima etapă de campionat, întâlnim o formație de nivelul nostru, de care putem trece, mai ales că jucăm acasă. Oricum, cred că  o clasare undeva între locurile 7-12 e la îndemâna noastră”, ne-a mărturisit Marius Ciubăncan, cel care i-a predat locul pe bancă lui Flavius Moisă, în timp ce el a fost integralist în amicalul din această dimineață.

În efectivul lui Cuedan, Flavius Băd a fost în mare verbă. Fostul prim divizionar a înscris toate golurile din actul întâi, nu mai puțin de 5! Butura, Istin și Mărușteri au completat lista marcatorilor pentru un scor final de 0-8! „La acest nivel, e importantă și diferența de pregătire. Cred că suntem în fața celor de la Dorobanți, care, de altfel, a și contat pe o echipă destul de tânără. Am înțeles că le-au lipsit 6-7 titulari, dar pe mine m-a interesat mai mult antrenamentul băieților mei. Ne-am concentrat, am alergat, am respectat sarcinile și a ieșit acest rezultat. Sunt convins, însă, că fața adversarului de azi va fi cu totul alta în campionat. Oricum, le mulțumim pentru găzduire, dar și pentru posibilitatea de a face o refacere bună la ștrandul din localitate”, a menționat Dan Cuedan.

Pașcalău – Isac, Gabor, Moisă, Istin – Vidac, Gîdea – R. Popa, Butura, Borteș – Băd, plus Nichici – Sabău, Benea, Felnacichi și Mărușteri au fost jucătorii aliniați de VI-FE contra lui CS Dorobanți. Stanciu, Nichituț și Toda acuză pe moment probleme de ordin medical.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button