Fotbal judetean

Repetiție pentru prima etapă cu Drăgan în tricoul Unirii: Păuliș – Sântana 1-4





Chiar înainte de a afla oficial că se vor revedea și în runda inaugurală a Ligii a IV-a, Păulișana și Unirea și-au dat întâlnire într-un amical în Podgorie. Vicecampioana județeană s-a impus cu 4-1, după ce la pauză avea deja 3-0. Josan (2), Peia și Florea au fost marcatorii trupei lui Donca, în timp ce pentru gazde a înscris Geanîm, care – printre altele – a ratat și un penalty.

Drăgan – Drida, experiență pentru atacul lui Donca

Marea noutate a fost apariția lui Alin Drăgan în atacul Sântanei, după ce chiar Păulișul a alergat toată vara după semnătura fostului prim divizionar. Mai mult, „Mielul” a semnat un contract valabil până în iarna lui 2017 cu „roș-negrii”, unde va fi coleg cu Adrian Drida și el revenit oficial pe gazon pentru „uniriști”. David Florea, Paul Șoltesz și Cristea sunt celelalte achiziții estivale, în timp ce frații Popa par că se vor despărții de Unirea, ca și Alin Ginghină, de altfel, care a plecat la muncă în străinătate. „Ca și nume stăm bine, numai că nu prea suntem pregătiți de competiție și mai avem două săptămâni la dispoziție. În acest moment, majoritatea jucătorilor pot alerga la un nivel bun 50-60 de minute, trebuie să accelerăm puțin pregătirea. Jucăm tot cu Păulișul în prima etapă, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Probabil sunt și ei în perioada de căutări, ca și noi de altfel. Am încercat trei-patru juniori, fără de care nici nu știu ce ne făceam la Păuliș la câte absențe am avut. L-am mai reactivat și pe Ciocan, să vedem dacă face față…”, a menționat Dinu Donca. Din diferite motive, au absentat Șoltesz, Vuin, Martin, Drida și Cristea, în timp ce Mateiu e așteptat la echipă în perioada următoare.

Gîlcă, pierdere importantă pentru Mițiți

 Păulișana nu stă prea bine la capitolul forță ofensivă după ce l-a ratat pe Alin Drăgan, iar Cosmin Gîlcă a plecat din nou în Germania. Nici revenirea lui Daniel Popa nu mai e sigură, astfel că Dănuț Mițiți întâmpină probleme. „Ne lipsește acel fotbalist care să facă diferența de la mijloc în sus. Îmi pare rău că nu am reușit să-l convingem pe Alin să vină la noi, e o pierdere importantă pentru noi și un câștig pentru Sântana. Asta e, dacă nu mai găsim ceva pe ultima sută de metri, rămânem cu ce avem și vom promova cât mai mult tineret din pepiniera noastră”, a spus antrenorul-jucător al Păulișului.

Formații:

Păuliș: Dulhaz – Belei, Suciu, Mariș, Gherghel – Gugeanu, Savu, Sarvici, Bruț – Geanăm, Andi. Au mai jucat: Deffert – Ambruș, Șt Calanecea, D. Calancea, Stoian, Mițiți, Morar, Vesa, Itu.

Sântana: Matiș – Ungur (junior Pîncota), Peia, Brozbic, Lanțoș – Cioară (junior Pîncota) Bodea,  Josan, Florea – Al. Drăgan, Vârciu. Au mai jucat: Paven, Ciocan, Stanciu.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button