Liga a 3-a

FRF a prelungit termenul de înscriere în campionatul Ligii a 3-a. Prima etapă pe 3 septembrie





După decizia de a amâna cu o săptămână startul noului sezon al Ligii 3, ediţia 2016/2017, pentru 3 septembrie, Federaţia Română de Fotbal a hotărât în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să prelungească termenul de înscriere în campionat.

În urma retragerii, desfiinţării sau excluderii mai multor cluburi ce ar fi trebuit să ia startul în noul sezon al Ligii 3, FRF a decis să dea liber la înscrierea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic tuturor echipelor interesate. Campionatul Ligii 3 ar fi trebuit să fie format în acest sezon din şase serii, însă, din lipsă de participante, numărul seriilor a fost redus în această vară la cinci. Din câte se pare, nici acestea nu pot fi completate în întregime.

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, au hotărât, cu unanimitate de voturi, în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să ia act de solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal din data de 18.08.2016 cu privire la prelungirea termenului de înscriere în competiţia Campionatul Naţional Liga a 3-a pentru toate cluburile interesate şi să aprobe prelungirea termenului menţionat până la data de 24.08.2016, ora 17:00.

Din nou FRF ne pune pe gânduri … oare care pot fi acele ˝cluburi interesate˝ pentru a se înscrie în Liga a treia?

 

Un comentariu

  1. ASA Târgu Mureș e clubul interesat să-și înscrie echipa secundă în Liga 3, de aia solicitarea vine din partea LPF. Și mai e un club de juniori din Alba

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button