Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Replica celor de la Dorobanți: „Acuzele sunt doar minciuni venite din frustrare și avem dovezi!“





Prima etapă din Liga a patra a adus și primele contre verbale între două formații. Partida dintre Dorobanți și Victoria Zăbrani s-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, cu gazdele evoluând timp de aproape 30 de minute în inferiotate numerică și egalând situația pe tabela de marcaj cu câteva minute înainte de fluierul final. După această disputa, formația pregătită de Leo Pința a postat pe site-ul propriu cronica confruntării în care a acuzat atmosfera ostilă de la Dorobanți dar a și catalogat partida ca fiind una cu un joc destul de dur din partea gazdelor.

„Meciul  a fost unul bun pentru noi, am întâlnit o echipă bună și ne-am văzut mereu nevoiți să revenim pe tabela de marcaj. Am jucat și în inferioritate numerică aproape o jumătate de oră și am egalat, e drept că la 1 – 2 puteam să mai primim încă un gol dar am avut și noi ocaziile noastre și puteam marca mai mult. Una peste alta, a fost un meci bun pentru noi, sunt mulțumit de replica pe care am dat-o. Avem o echipă foarte bună și nu se va pleca cu puncte multe de la Dorobanți în acest sezon“, a fost declarația lui Marius Ciubăncan, antrenorul celor de la Dorobanți, legată de confruntarea din teren.

Legat de acuzele venite din partea celor de la Zăbrani, fostul mijlocaș al UTA-ei a spus: „Nu înțeleg de ce s-a scris așa ceva, pot să spun că toate acele lucruri și acuze sunt minciuni venite din frustrare. Și nu spun acest lucru doar așa, dar avem și dovezi. Jucătorul nostru eliminat (Răzvan Apostol) a primit primul cartonaș galben la faza penalty-ulu, iar pe al doilea pentru proteste la adresa arbitrului. De asemenea, am mai avut un jucător avertizat cu galben tot pentru proteste, la faza penalty-ului. Așadar am primit doar un avertisment pentru fault de joc! Unde e jocul nostru dur? În plus, Zăbraniul nu a făcut schimbare pentru jucător accidentat. Noi a trebuit să îl scoatem pe Darren Toth, un copil de 15 ani, pentru că a avut glezna umflată de la o lovitură. Am jucat cu cinci copii sub 20 de ani, cum pot ei să joace dur la această vârstă? Nu au niciun argument viabil pentru ceea ce au spus“.

Marius Ciubăncan a continuat: „Nu sunt chiar un nimeni în fotbalul acesta, ca și jucător am promovări la toate nivelele posibile în România, iar ca antrenor am o școală făcută în București. Având în vedere trecutul meu, cum aș putea eu să le spun jucătorilor mei să joace dur, să facă anti-fotbal? De când am venit la Dorobanți am fost foarte clar cu cei pe care îi antrenez, le-am spus că nici lor nu le-ar plăcea ca la o deplasare să li se pună talpa pe genunchi, cotul în gât, să fie accidentați dur. Tocmai de aceea să nu o facă nici ei, pentru că nu e în ordine și m-au ascultat. Domnul Leo Pința a spus că noi am căutat un rezultat pozitiv în prima etapă prin orice metodă. Păi am fost conduși și cu 1 – 0 și cu 2 – 1, am fost în zece oameni și trebuia să alergăm după egalare. Ne ajuta dacă dădeam mingea cu întârziere înapoi în teren sau dădeam gol prin faulturi? Nu sunt normale aceste acuze. Poate sunt frustrați că nu au reușit să câștige, dar ce, se așteptau la un meci ușor, să ne bată așa fără probleme? Prin ceea ce au spus au denigrat imaginea clubului Dorobanți și imaginea AJF-ului, a celor care au arbitrat și observat această partidă. În plus, meciul a fost filmat, se poate vedea dacă noi am jucat dur sau nu. Ei sunt o echiă bună, le urez multă baftă, dar acum ne-au creat o imagine foarte proastă în fața opiniei publice. Toată lumea se va aștepta acum când vin la Dorobanți că vin la Kosovo, că jucăm la rupere, lucru total neadevărat. Ne-au afectat imaginea doar prin minciuni, lucru pe care nu pot să îl înțeleg. Ei au un buget foarte bun, noi suntem echipa cu cei mai puțini bani din tot fotbalul județean, indiferent că e liga a patra, a cincea sau a șasea. Noi jucăm fotbal din plăcere, de ce am juca dur?“









2 comentarii

  1. Pai de cind se joaca fotbal, la DROBANTI,tot DUR , cu injuraturi,si
    lovituri s-a jucat. .Credeti ca acum se joaca altfel.???
    DOROBANTIUL va trebui sa aiba soarta SEITINULUI. AFARA CU EI.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button