UTA AcademieUTA Arad

UTA și-a completat satelitul, Jorza e out pentru Reșița!





Începând de săptămâna viitoare se vor aglomera competițiile în care sunt angrenate formațiile clubului alb-roșu. Miercuri se va da startul la Liga Elitelor, rezervate grupelor Under 19 și Under 17, acolo unde utiștii sunt pregătiți la primul eșalon de Dan Oprescu, Cristi Păcurar, Adi Ungur și  Vasile Sin, iar la juniorii mici de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț.

În weekend se dă startul și la Liga a treia, acolo unde va evolua gruparea secundă a UTA-ei dar va avea loc și etapa cu numărul din liga a patra, unde joacă  a treia grupare alb-roșie. Având în vedere numărul mare de meciuri în care vor fi angrenate grupările utiste, în aceste zile conducătorii completează loturile de jucători.  Astfel Coadă, Gârbiță, Ignea (foto) și Lezeu (ex. Bihorul Beiuș) au fost deja transferați la UTA, urmând ca joi sau vineri să fie înregimentați Celea și Ungurianu. Pentru aceste transferuri Claudiu Drăgan s-a deplasat la București, acolo unde va asista și la tragerea la sorți a programului pentru liga a treia care va avea loc joi.

În ceea ce privește prima echipă veștile nu sunt tocmai bune pentru Amir Jorza. Acesta a suferit o entorsă și a fost scos din calculele pentru disputa cu Brăila din weekendul precedent, dar se pare că nu va putea evolua nici sâmbătă, la Snagov, cu Metalul Reșița. Locul său va fi luat de către Ionuț Tănase, care va face pereche la mijlocul terenului cu Marius Chindriș. Vestea bună este revenirea lui Adrian Petre, căruia i-a expirat suspendarea după cartonașul roșu primit la disputa de la Suceava. Mai mult ca sigur tânărul atacant va fi oprit în lotul pentru confruntarea cu Metalul Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button