Fotbal juniori

24 de echipe de copii se întrec la „Elite Cup RDF” 2016 





Pe lângă întrecerile de sniori din campionatele oficiale din eșaloanele doi, trei, patru și cinci, Aradul găzduiește în weekend și un turneu de fotbal rezervat copiilor de 11, 12 și 13 ani. La fiecare categorie de vârstă vor fi înscrise câte 8 formații, împărțite în două grupe, iar în funcție de clasarea lor vor juca pentru trofee în semifinale și finale sau rămân la jocurile pentru clasament (5-8).

Organizatorii, respectiv clubul CSȘ Gloria, prin Bogdan Oneț, Dinu Donca și Radu Mărginean mai așteaptă răspunsuri din partea a două participante pentru a compune tabloul de 24. „Avem echipe din Ungaria și Serbia, iar din alte orașe din țară și-au anunțat prezența Dinamic Craiova, Poli Timișoara, Atletico Madrid Timișoara, LPS Oradea, CSM Reșița și CFR Simeria. Aradul le va prezenta la start pe UTA, Viitorul, Academia Brosovszky și, bineînțeles, CSȘ-ul ca și club organizator”, ne-a relatat Dinu Donca, antrenor la CSȘ 2004.

Echipele câștigătoare la fiecare grupă de vârstă vor fi premiate cu câte un rând de echipament Legea (16+2 tricouri și șorturi), locul 2 – 10 mingi și un sac de mingi Legea, iar locul 3 – 20 de maieuri de departajare Legea. Totodată, formațiile ce vor urca pe podium au asigurate cupe, diplome și medalii, dar și restul competitoarelor se vor alege cu diplome și medalii de participare. În fine, copiii și însoțitorii lor vor avea acces gratuit la Ștrandul Neptun de vineri până duminică.

Partidele din cadrul grupelor se vor desfășura, cel mai probabil, la baza ICRTI, iar semifinalele și finalele s-ar putea muta pe „Motorul”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button