UTA Academie

Bogoșel prefațează debutul în Liga Elitelor pentru UTA Under 17: „Să vorbim pe teren în fața unei formații total necunoscute”





Noua stagiune a Ligii Elitelor la fotbal debutează mâine. Ambele formații ale „Bătrânei Doamne” evoluează acasă, pe terenul din Sânicolau Mic, împotriva celor de la LPS Satu Mare.

Juniorii mici intră în arenă de la ora 14, neștiind sigur la ce să se aștepte din partea adversarului. „E un început de campionat, în care știm prea puține despre nivelul întrecerii și adversari. Chiar cei de la LPS Satu Mare formează o echipă total necunoscută nouă, pe care, însă, am bătut-o tur – retur sezonul trecut. Sigur, nu vorbim de aceiași jucători nici la noi, nici la ei, așa că trebuie să vorbim doar pe teren. În declarații, toți putem fi antrenori și fotbaliști, dar important este ce se va întâmpla în iarbă. Ar fi foarte important să debutăm cu dreptul pentru moralul copiilor, dar și pentru puncte, într-un sezon ce se anunță de pe acum dificil”, a menționat Costel Bogoșel, care de o lună de zile lucrează la „cârma” UTA-ei Under 17 cu Mihai Petcuț.

Ca și noutăți la nivel de lot, îi putem trece pe portarii Creța (Gurahonț) și Debre (Zalău), dar și pe Deta, care s-a întors acasă de la Centrul de Excelență de la Timișoara. De asemenea, la dispoziția lui Bogoșel și Petcuț sunt și gemenii Bodri, Luca și Toma, care în utimul sezon s-au pregătit cu echipa de Liga a IV-a condusă de Dan Stupar și Adi Ungur.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button