Gloria LT Cermei

Cermeiul debutează în Liga a 3-a împotriva unui adversar abordabil: „Pentru oamenii din zonă”





Cel puțin pe hârtie, nou promovata arădeană de pe Teuz are parte de un debut destul de ușor în eșalonul trei sâmbătă, începând cu ora 17.

Mama Mia Becicherecul Mic a pierdut mulți dintre fotbaliștii cu care acum două-trei sezoane a fost foarte aproape de Liga a 2-a. Practic, timișenii îi mai au doar pe Radu, Zurbagiu, Culda sau Toma din vechea „gardă”, contând – în schimb – pe foarte mulți tineri. În proporție de 80%, ne-am schimbat lotul față de sezonul trecut. Practic, mai avem patru jucători din campionatul precedent, unii dintre ei plecați în retur, plus trei dintre juniori. În total, avem la dispoziție 18 jucători legitimați, între care câțiva indisponibili pentru meciul de sâmbătă. Toma e accidentat, Albert, accidentat, iar juniorul Dumiter – convocat la lotul național. E prima etapă, din punctul meu de vedere, nu există echipe favorite, deși sunt convins că formația din Cermei va juca cu elanul nou promovatei. Ne va fi greu din acest punct de vedere, plus că au de partea lor omogenitatea sau cărțile de vizită ale Varga, Calvin, Diarra sau Rusu, plus juniorii crescuți de un club ca UTA, dar avem șansele noastre la victorie sâmbătă și credem cu adevărat în ele”, a menționat Cosmin Stan, tehnicianul „băieților cu pizza”.

După cum a și subliniat fostul mijlocaș al Curticiului, Cermeiul a mers mult pe continuitate, alăturând formației ce a câștigat Liga a 4-a juniorii necesari, toți împrumutați de la UTA: Petrache, Aldan, Coșa și Moraru, plus experimentații Diarra și Calvin. „Ne punem mari speranțe într-o victorie la debut sâmbătă. Sperăm, de asemenea, să facem și un meci bun în prezența a cât mai multor oameni din zonă. Pentru ei am promovat și tot pentru ei vrem să facem o figură frumoasă în Liga a 3-a. Avem mare încredere în lot, eu zic că suntem acoperiți pe toate posturile numeric și valoric”, a precizat Petre Bulza, președintele celor de la Lunca Teuz Cermei.

Adrian Rusu e în proces de refacere după operația suferită la genunchi, juniorii Caia și Brad fiind și ei de trei zile la dispoziția antrenorului Mircea Aslău.

11 comentarii

  1. Jila te crezi deja mare manager ,mai este mult pana acolo,eu zic sa fii un pic mai modest si sa nu-ti mai dai aere asemanatoare cu puscariasul din gradina oierului ptr.ca aproape nici un jucator din lotul Cermeiului nu este din zona! Apelezi la oamenii din zona ,mereu ai facut asta ptr.ca prinde bine,la Samadai cum iti place tie sa spui,insa numai Samadau nu e Diarra sau Calvin ca sa nu mai vorbesc de Varga ,Rusu SI alti mercenari care intr-o buna zi vom pleca si te vor lasa cu coada intre-picioare! Oamenii din zona Cermeiului sunt plini de entuziasm, cum ar fi altfel intr-o astfel de situatie,insa nu uita ca nu pot fi pacaliti la infinit cu afacerile tale de familie si frustrarile acumulate in anii tineretii si ti-o spune asta un Samadau adevarat care nu traieste din fotbal ca tine ci traieste si iubeste fotbalul ca fenomen si activitate sportiva recreatorie! Urez bafta echipei la inceput de drum si vizionare placuta ptr.spectatori prezenti pe melegurile natale!Semneaza un samadau al locului! allias CORAS!

    0
    0
  2. Domnule Jila ai trecut la amenintari?! doar ptr.ca mi-am exprimat dreptul meu la opinie pe forum cu subiect si predicat! Citeste si spunem care sunt jignirile si neadevarurile din frazele mele,ce vrei de fapt sa ma obligi sa gandesc ca tine!? Niciodata nu voi trece cu vederea falsurile si spun lucrurilor pe nume ,iti spun inca o data batfta in tot ce faci acolo la Cermei insa lasa chestiile cu samadaii ptr.altii care au citit si invatat mai multe despre istoria zonei noastre si nu mai ameninta pe nimeni! EU AM PUTEREA SA SCRIU CE GANDESC SI NU MIE FRICA CA AVEM OPINII DIFERITE .MULT SUCCES MAINE SI IN TOT CAMPIONATUL, INSA NU CONTA PE FAPTUL CA-TI VOI TOLERA IDEILE SI FAPTELE TALE! HAI VICTORIA,PARDON gloria si cea mai ramas din ea! Cu bine. P.S. Nu am vazut sa scrii pe forum ,ok ,e mai greu mai bine pui mana pe telefon si ameninti! In ce tara traim noi?! Ia vezi de treburile tale importante ! Pe curand!

    0
    0
  3. un presedinte care se respecta comenteaza si nu amenita! Iesi in fata si scrie ca gandesti ! Poti s-o faci sau nu ai argumente?! Urez Cermeiului multa bafta si mai ales celora care vor lua loc in tribuna, care vin la un spectacol sportiv si care nu cunosc detaliile din culise si mai ales care nu si-au ales Samadaii! HAI VICTORIA PARDON ,gloria de mult apusa ! Mentalitatile se pot schimba insa oamenii NU! mult SUCCES!BAFTA ,Comentam maine dupa ora 19,00 Cu bine.

    0
    0
  4. Domnule Costea imi pare rau sa va spun dar avand in vedere ca postati comentarii rautacioase pe acest site …arata frustrarea dumneavoastra… Bafta Cermei maine …si sa speram ca vor ajunge mai multe echipe din arad in liga 3 in viitor !

    0
    0
  5. Frustrare?! Argumentati …. Am spus ceva neadevarat in comentariile mele?! Nu au nimic samadaii, cu zona Cerneiului de acolo provin si eu,acolo imi este copilaria si anii frumosi ai tineretii, iar la fotbal ne pricepem toti romanii ca si de-altfel la politica! Fiecare judeca in felul sau,eu mi-am exprimat liber opinia asa cum o fac de ani de zile pe toate saiturile sportive si nu numai! Aveti alta parere ,eu v-o respect ,insa am dreptul sa gandesc altfel decat d-voastra sau altii comentatori de pe forum si s-o spun public! Multa bafta Cermeiului si tuturor echipelor aradene in noul sezon ,eu sunt un aradean pursinge care de ani si ani de zile face drumul Aradului( locuiesc in Timisoara)ptr.sprijinii si chiar a schimba fata sportului aradean in special ma refer ,aici la fotbal! Cu bine.

    0
    0
  6. Asa e costea are dreptate despre ce samadai vb jila cand nici un jucator nu este din zona, nici macar antrenoru , asa ca lasa vrajeala jila ca nu ai facut nimic pt zona noastra, jucatori sunt ai utei imprumutati mare parte , nici macar nu ai jucatorii tai cu care sa te mandresti ci luati de la altii. Asa ca tine oricine poate sa faca fotbal , sa ia jucatori crescuti de uta, ademeniti cu salarii mari si conditi bune rusine ne faci de ras zona

    0
    0
  7. Florin si costea vedeti ca baietii pe care voi ii numiti mercenari sau ca nu sunt samadai au pus cermeiul pe harta cu performantele lor,au dus echipa in liga 3. Multa lume nu stia unde ii Cermei daca nu era echipa asta de „mercenari”. Inainte sa vina aslau,ati avut samadai din zona. Ce performante au fost? Sa fim seriosi,voi va faceti de rusine cu asemenea comentarii,in loc sa fiti mandrii si sa sustineti echipa daca tot sunteti din zona (florin) sau daca sprijinati fotbalul aradean (costea). Bafta Cermei in liga 3!

    0
    0
  8. Atentie viitoare adversara a Cermeiului a batut Deva IN DEPLASARE CU 3-1! Pana atunci bafta in meciul cu Becicherecu Mic, care nu mai decat saptamana trecuta a spulberat tinara echipa din Ineu ,scor 6-1!

    0
    0
  9. Ma bucur ca inceputul a fost bun chiar daca s-a lasat cu o victorie la limita si poate data viitoare va fi mai bine! In rest ca sa mai spun comentariile au curs garla,ideile sunt libere ,atat timp cat sunt exprimate cu decenta si punctualitate in informare,fiecare crede ce ii dicteaza constiinta iar unii pe la colturi ameninta-n stanga si dreapta! Poate vom invata ca traim totusi intr-o tara libera si diversitatea ideilor pot duce la progres si faptul ca unii rezolva totul in stil sovietic dovedeste ca inca nu au inteles libertatea de exprimare sau poate ca o fac greoi si fara argumente.Raman in continuare un iubitor al fenomenului si nu voi inceta sa comentez cu decenta tote partidele de fotbal la care pot sa merg in tribuna ( acestea nu sunt putine)si Altele de la care mai primesc informatii certe pe cale electronica ptr.ca asta ne ajuta cel mai mult acum sa fim aproape mereu impreuna! Cu bine,sem.un samadau adevarat!

    0
    0
    1. daca erai samadau adevarat erai in tribuna la meci … un moment istoric pentru Cermei, primul meci de Liga a treia din istorie … de la calculator e usor sa comentezi …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button