Fotbal judetean

Cu M&M pe culmi înalte: Crișul Chișineu Criș – CS Ineu  4-1





Foștii divizionari secunzi ai Crișului nu au avut mari probleme cu ineuanii care vin din Liga a 3-a. De fapt, Cristian Sculici mai are doar câteva „piese” de anul trecut, în timp ce Mihai Roșca antrenează o echipă competitivă din toate punctele de vedere. Diferența de pe tabelă cam indică raportul de forțe din acest moment.

Chiar dacă echipa din Chișineu Criș a funcționat în general ca un mecanism bine uns, diferența pe tabelă s-a cam făcut în urma acțiunilor a trei fotbaliști. De obicei, Alin Ciornei a fost cu centrările de pe benzi, iar Alin Mihai și Nicu Modan Modan au rezolvat din valoare și inspirație lucrurile în careul advers. Cei doi atacanți ai Crișului și-au împărțit frățește golurile, câte două, cu mențiunea că Modan a fost coautor direct ale reușitelor colegului său de linie. „Chiar mă înțeleg deja foarte bine cu Alin. E un fotbalist foarte bun, are mare experiență ca și atacant, mă simt foarte bine lângă el. Ne completăm deja de minune și, ceea ce este și mai important, este că echipa câștigă cu golurile noastre. Azi am reușit ambii câte o dublă (n.a. A. Mihai în minutele 15 și 68, iar Modan în minutele 19 și 40), dar, bineînțeles, meritul pentru cele trei puncte îl are întreaga echipă. Ne bucurăm că am început bine campionatul, eu zic că avem o echipă mai bună decât anul trecut și, cu tot respectul pentru Lipova, eu zic că suntem favoriți la locul 1”, a menționat Nicu Modan, care a ajuns deja la cota 4 goluri în campionat pentru Crișul, la fel ca și colegul său de compartiment, cu care deja formează un cuplul de atacați cu rezonanță M&M.

Pentru Ineu cel care a punctat a fost Botaș, din penalty, după exact o oră de joc.

 Formații:

Crișul: Mucha – Borșa (55 L. Todea), Ianc, Lung, Ciornei (65 Jude) – Covaci (77 Deloreanu), Turcuș, Pavel, Jichici – Al. Mihai, Modan.

 CS Ineu: Pușcaș (46 Ardelean) – Zdrențan, Iaroș, Karmanoczky, Hulbăr – Gavrilă, Rădac (50 Dragoș), Spătaru, Botaș – Florea (84 Udrescu, 90 I. Mîneran), V. Mașniță.

Arbitri: Cătălin Iova – Andreeas Junger, Emil Arsa.Observatori AJF:  Adrian Apătean, Gabor Biro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button