UTA Arad

Antrenorul viitorului adversar al UTA-ei nu crede în…steaua lui Man, în schimb Strătilă…





Echipa fanion a Aradului se deplaseză vineri sub Tâmpa, pentru duelul cu formația cu care împarte cea de-a treia poziție a podiumului.

Vorbind despre  UTA, Cornel Țălnar a ajuns și la subiectul săptămânii în fotbalul arădean, transferul lui Dennis Man la vicecampioana României. „E un avantaj pentru UTA că l-au cedat pe Man la Steaua, o jumătate de milion de euro este o sumă mai importantă decît jucătorul la Liga a 2-a. Man este un puşti, un jucător de perspectivă, la fel cum a fost şi Mihalcea care a plecat acum un an de la Braşov la Steaua şi nu prinde nici acum primii 18. Sînt convins că şi Man după an va fi acolo pe la echipa a doua să încerce să ajungă în lotul primei echipe”, e de părere „principalul” grupării brașovene.

De o mai mare apreciere s-a bucurat, însă, un alt utist. Antrenorul Braşovului considere că Sorin Strătilă este cel mai periculos jucător din tabăra arădenilor. „Strătilă este jucătorul cu cea mai mare experienţă de la UTA. Eu l-am antrenat acum trei ani la Dinamo, este un jucător bun, cu tehnică bună, care scoate uşor om din joc. În ultimii ani am tot vorbit cu el şi am încercat să-l iau la echipele la care am antrenat. Este unul dintre favoriţii mei, însă la meciul de vineri va fi <<duşmanul>> meu”, a mai precizat Țălnar, preluat de monitorulexpres.









4 comentarii

  1. Ar trebui sa numere cate goluri a dat Man Brasovului anul trecut. Cel putin vreo 5, daca mai tin bine minte.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button