UTA Arad

Racing Bike Shop devine partenerul UTA-ei: ”Un trai mai sănătos și o perspectivă ecologică față de transportul urban”





„Clubul UTA are plăcerea să vă anunțe că firma GoodRide by Racing Bike Shop a achiționat unul din pachetele Bronze, pachete încă disponibile”, a anunțat Codru Grădinariu astăzi, în debutul conferinței de presă prilejuite de apropierea meciului de la Brașov.

”De aproape 5 ani, echipa GoodRideby Racing Bike Shop propune locuitorilor din regiune un stil de viață sănătos, bazat pe sport și bună dispoziție, implicându-se într-o serie de proiecte care facilitează interacțiunea directă cu iubitorii de biciclete. Notorietatea magazinului și a brandurilor din portofoliu obligă firma la servicii impecabile atât pentru începători cât și pentru marii iubitori de activități cicliste.

Modernizarea unui centru urban, dorința de a ne crește copii într-un mediu mai curat, depinde, dincolo de eforturile edililor, de fiecare dintre noi. Așa cum UTA este a tuturor arădenilor, așa și Aradul este al nostru, al tuturor, iar responsabilitatea de a-l transforma într-un oraș și mai verde ne revine fiecăruia dintre noi. În acest context, persoanele care fac parte din clubul UTA au posibilitatea de a se deplasa cu bicicletele puse la dispoziție de Racing Bike Shop Arad. Atât la biroul nostru, cât și în incinta stadionului Motorul, vom amenaja un spațiu pentru parcarea în siguranță a bicicletelor.

Această colaborare este o invitație, o provocare, pentru suporteri și nu numai, de a folosi bicicleta, de a renunța la sedentarism, de a trăi mai sănătos, de a avea și o perspectivă ecologică față de transportul urban. Îi invităm pe toți cei care au nevoie de un imbold să ne urmeze exemplul!” – e pe scurt prezentarea noului partener al „Bătrânei Doamne”, care va vira în contul clubului 2000 de euro.

 

2 comentarii

  1. Foarte tare ideea de anul asta cu pachetele ! Foarte transparente si …….. Foarte eficiente pana acum! Felicitari conducerii si partenerilor desigur !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button