UTA Arad

Tănase, despre plecarea lui Man: „Un astfel de transfer te inspiră, te face să tragi de tine”





Colegi la UTA, dar și la echipa națională a României, unde au împărțit aceeași cameră, Ionuț Tănase și Dennis Man au dezvoltat o relație specială. Au fost, practic, surprizele plăcute ale „Bătrânei Doamne” în stagiunea trecută, atrâng atenția multo cluburi importante asupra lor.

Man a și plecat la Steaua, în timp ce mijlocașul central a rămas să-și facă treaba în „alb-roșu”, fiind în acest debut de sezon puțin sub potențialul său.  „Îi doresc mult succes lui Dennis, mă bucur enorm pentru el. Un astfel de transfer te inspiră, te face să tragi de tine și să-ţi păstrezi tricoul de titular meci de meci. Am fost coleg de cameră cu Dennis, are valoare, îi ştiu caracterul, cred că va reuşi la Steaua”, e de părare tânărul utist.

Vineri, acesta se va întoarce pe terenul unde în toamna anului trecut a debutat în Liga a 2-a, dar și acolo unde a marcat în meciul ce a însemnat calificarea „Bătrânei Doamne” în primul baraj de promovare în Liga 1. „Într-adevăr, am amintiri frumoase de la Brașov, dar vineri va fi un alt meci. O să fim foarte motivați, avem o serie pozitivă de apărat în fața lor, dar ne interesează în special punctele. Mergem la victorie, știm de ce suntem în stare și avem încredere în noi”, a mai transmis Tănase, care, cel mai probabil, va face și el parte din lotul „tricolorilor” Under 19 pentru meciurile din preliminariile europenelor de la începutul lunii octombrie.









3 comentarii

  1. Daca pe Talnar il mananca invidia pe Helmut al nostru in macina ranchiuna ,nu suporta faptul ca Aradul nu-l prea simpatizeaza mai ales ptr.plecaciunile pe care le face patronului SI nu ptr.faptul ca iubeste Steaua mai mult ca pe UTA ,echipa care l-a lansat in fotbalul mare si de care a c-am uitat! Concluziile le tragem fiecare insa niciodata nu trebuie sa uiti de-unde-ai plecat ! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  2. Helmuth Duckadam este un fost mare fotbalist, plecat de la UTA, care s-a realizat la Steaua. De ce sa aiba el ranchiuna, fata de aradeni ? El, la varsta lui, si cu problemele lui de sanatate a gasit in Becali un om care l-a ajutat. Nu este normal sa-i fie recunoscator , lui Becali si Stelei ? Nu are suparari la Arad, doar ca la Bucuresti el are o sursa de venit. ca angajat la Steaua, care la Arad nu o are. Asa ca , daca cei mai tineri nu-l cunosc, cei mai in varsta il iubesc, pentru trecut, si il sustin. Dupa Emerich Jenei, Helmulh este un alt aradean, care a avut succes la Steaua. Au mai fost si alti aradeni acolo, de ce sa ii dispretuim ca s-au realizat prin fotbal acolo.La fel ca Denis, care va ramane in sufletul nostru, chit ca a jucat putin la UTA, dar cit a facut-o a dat totul. Succes Denis Man !

    0
    0
  3. Fotbalist ca Dukadam, pe care ;-au admirat si respectat in 1986 toti iubitorii fotbalului de pe mapamond, nu cred ca va mai avea Romania, nu numai Aradul…asa ca cei tineri care nu au trait acele clipe…ciocu’ mai mic!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button