Stranieri aradeni

Man a debutat în tricoul Stelei, dar pentru vicecampioana României a marcat un alt ex. utist





La nici 72 de ore de la oficializarea mutării la vicecampioana României, Dennis Man a debutat în sfertul de finală de Cupa Ligii, la Botoșani. Cel mai scump transfer din istoria UTA-ei a purtat tricoul cu numărul 7 și a evoluat preț de 54 de minute, fiind înlocuit de internaționalul Gabi Tamaș.

Arădeanul a început partida pe stânga în linia ofensivă de trei din spatele vârfului, dar apoi fost mutat în centru ca al doilea sau primul atacant. De altfel, fotbaliștii cu care Man a făcut schimb de poziții în teren, Alexandru Tudorie și Ovidiu Popescu au marcat golurile victoriei steliste. Ambele din centrările lui Jakolis. La impactul cu fotbalul din prima ligă, golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne” în acest sezon s-a remarcat cu o pasă inteligentă pentru același Jakolis. „Dennis Man e un copil, un junior. V-am spus şi la conferinţă, nu are rost să punem acum presiune pe el. Pe noi ne interesează să ne câştigăm şi meciurile, dar şi ca aceşti jucători tineri să capete experienţă”, a comentat, pe scurt, evoluția arădeanului Laurențiu Reghecampf.

La rândul său, Dennis Man a spus următoarele la finalul disputei de la Botoșani: „M-am simțit emoționat, nu mă așteptam să joc atât de repede, dar când am aflat că sunt în primul 11 m-am bucurat enorm. Tot timpul este loc de mai bine și sper ca pe viitor să dau mai mult. Antrenamentele au intensitate mai mare, dar voi face tot posibilul ca domnul antrenor să fie mulțumit de mine. Încerc să îmi ajut echipa, să muncesc la antrenamente, să dau totul din mine și să prind astfel primul 11. Mă bucur că port numărul 7, este un număr cu greutate și sunt conștient de asta, dar sper să nu dezamăgesc”. 

Ovidiu Popescu, marcatorul golului cu numărul doi pentru Steaua a evoluat la UTA în stagiunea 2013-2014 a Ligii a 2-a, fiind unul dintre cei mai constanți fotbaliști. Steaua a câștigat cu 2-0 în Moldova, deși a evoluat din minutul 77 în zece oameni, după eliminarea lui Achim.

La partidă, Dennis a fost susținut din tribună și de familia de medici Bălăucă Lucian cu Tatiana și fiul Alex, doamna fiind născută în Arad. Locuiesc în orașul Dărăbanitoți, dar toți trei sunt fani ai UTA-ei după cum puteți vedea în pozele de mai jos pentru care le mulțumim.

denis-se-bucura-la-gol

 

denis-faza-de-joc

denis-schimbare

 

suporteri-la-meci

 

denis-man-conf-de-presa

 

denis-man-fani-1

 

denis-man-fani-2

FOTO cap de articol: gsp.ro, celelalte: familia Bălăucă, www.darabaneni.ro

 









7 comentarii

  1. Deja zici ca sunteti sport.ro. Numa aia dadeau campionatu din emirate ca juca vezi doamne Radoi acolo. Terminati, e la Steaua, nu mai e la Uta.

    0
    0
    1. FELICITARI pentru comentariu! Mania asta pentru Man trebuie sa se termine! NOI suntem UTA Arad, ce treaba avem cu fcsb? Gata!
      Sa lasam cocalari sa-si faca treaba cum pot inalta parte!
      Deja e un cliseu asta cu „cel mai scump transfer din istoria UTEI”!
      Conjuctura a facut sa fie cel mai scump, daca conducatorii aveau rabdare si promovam, il vindeam in strainatate cu mai multi bani!

      Oare cat valora Domide? sau alti jucatori din istoria utei!

      0
      0
  2. Cat valorau Petchovski, Parcalab, Domide, Coras si ceilalti mari campioni ai UTA-ei?…sau credeti ca baronul Neuman a adus la Arad fotbalisti pe gratis?…Lasati-o mai moale cu ,,cel mai”, eventual referiti-va doar la ultimii ani.

    0
    0
    1. L-am vazut jucant pe Petschovschi, ca si pe Parcalab ( la ultimul sau meci la UTA 1-2 cu CCA), cu Domide si Coras am relatii amicale. Domnul Puiu astia au fost SUPER fotbalisti, a ii compara cu careva de azi facem „crima”. Nu vreau sa supar dar la ce fotbal jucau Ceala, Farmati, Metcas,Chivu, Comisar, Tirlea,, Domide &Brosi& Kun& Lereter & generatia de aur, ( nu-i pot trece pe toti desi ar merita), astazi sint epigoni, cititi- care nu stiti – in dictionare ce inseamna asta. Iar spectatorii se raporteaza la ceea ce au vazut la UTA. Nu e vina lor ca nu au mai prins UTA_ADEVARATA BATRANA DOAMNA, dar nu trebuie sa se supere pe cei care au avut acest privilegiu, aceasta cinste si bucurie. Ultimii fotbalisti, dupa Coras au fost Mitu, Ungur,si generatia lor. Sper ca cei de azi sa ajunga sa poata fi comparati cu ei. Nu va suparati dar este ADEVARUL !

      0
      0
  3. Domnule Lucian chiar daca de multe ori imi esti antipatic in ceea ce priveste comenturile , vreau sa-ti spun ca ai un like mare dela dascalul pt. articol si poze ! Frumos ar fi sa ne ti la curent incontinuare cu evolutia ,,chipesului,, Denis Man asa cum la caracterizat chiar si comentatorul Digi Tv . Denis chiar a jucat bine a pasat inteligent , chiar daca se vede ca ai lipseste forta , e ceva normal la virsta lui FELICITARI pt. articol ! Prea putin m am uitat la Steaua cind juca dar acum ma uit cu drag numa sa-l vad pe Denis cum creste dela meci la meci .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button