Gloria LT Cermei

Deplasare de risc maxim pentru Cermei…chiar în ziua jocului: „Galda, peste noi ca omogenitate, dar am încredere în băieți”





Două dintre formațiile victorioase în prima rundă a campionatului în Liga a 3-a vor scoate săbiile mâine după-amiază în județul Alba. Galda a produs surpriza în „fieful” mult lăudatei Cetate Deva, în timp ce Gloria Lunca Teuz Cermei a răpus Becicherecul pe final de meci, revenind de la 0-1.

ACS Industria Galda pare ușor favorită, iar acest lucru e recunoscut și de antrenorul „alb-roșiilor” de pe Teuz. „Anul în plus ce îl au față de noi în Liga a 3-a, în aproximativ aceeași formulă, cu juniorii deja integrați în echipă, ar putea conta. Să nu uităm că au terminat pe locul 3 într-o serie grea, au bătut Luceafărul, care acum joacă în Liga a 2-a, nu e puțin lucru. Adică e evident că sunt peste noi ca și omogenitate, dar asta nu înseamnă că sunt dinainte câștigători. Avem și noi destulă calitate la nivelul lotului și cu o atitudine corespunzătoare îi putem surprinde. Victoria lor de la Deva nu e neapărat o surpriză la felul cum au jucat, în special pe cartea contraatacului. Aici trebuie să- contracarăm și noi în primul rând, iar în rest să ne facem jocul nostru obișnuit”, a menționat Mircea Aslău.

Cermeiul va face deplasarea doar mâine, în ziua jocului. Cei 270 de kilometri până la Galda și-ar putea pune amprenta pe evoluția lui Varga et. comp, care – totuși – vor face o escală la Deva pentru masa de prânz. „Știam de la început care sunt condițiile la Cermei. Avem un anume obiectiv și în funcție de acesta ne programăm totul, inclusiv deplasările. Poate că nu e plăcut pentru jucători, dar sunt sigur că se pot aduna, mai ales că o să facem mai multe opriri, în așa fel încât să nu obosească prea mult”, a adăugat Aslău.

Probabil, Vereș și V. Brîndușe vor reveni la dispoziția antrenorul Gloriei, care va deplasa un lot de 18 jucători în județul Alba.

Formații probabile:

Galda: Ștef – Cioplântă, Haiduc, M. Man, Boancă – Frențiu, Vonya, D. Lupșan, C. Bodea – A. Cernea, S. Mureșan.

 Cermei: Fl. Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Varga, Nistor, Aldan – Diarra – D. Bulza.

Arbitri: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea) – Claudiu Doarvas (Mintia – Hunedoara), Cristian Cosmescu (Pitești – Argeș)

Observatori: Vasile Bordaș (Târgu Mureș – Mureș), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button