UTA Arad

Livetext: FC Brașov – UTA: 3-2, final





La ora 17,30, pe arena „Tineretului” din Brașov, UTA dispută cel de-al șaselea meci în noua ediție a ligii secunde la fotbal. Adversară îi este formația locală pregătită de Cornel Țălnăr, ambele combatante acumulând până acum 11 puncte în clasament.

Vineri, ora 17,00, stadion Tineretului din Brașov, vreme frumoasă, călduroasă, gazon bun, spectatori 1000.

Formații oficiale:

FC Brașov: F. Iacob –  Cordoș, Șerban, Poverlovici, Stan – Manole, I. Popa, Iacob, Răsdan – Grigorie,  Sburlea. Pe bancă: Căucă – Petra,  Ciobanu, Săftescu, Răducan,  H. Popa, Istrati. Antrenor principal: Cornel Țălnar

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Andor – Curtuiuș, Petre. Pe bancă: Barna – Filaret, Stahl, Vlad, Costin, Jorza, Copil. Antrenor principal: Roland Nagy

Arbitri: Adrian Ilyieș (Ploiești) – Romică Bârdeș (Pitești), Adrian Mărginean (Aiud). Rezervă: Mihai Amorăriței (Cîmpina). Observatori FRF: Gheorghe Moise, Sorin Cojocaru (ambii București).

Meciul poate fi urmărit și pe Digi Sport1, dar și în format livetext apăsând aici

FOTO: monitorulexpres.ro

40 comentarii

  1. Ce am vazut ? : Doua goluri rapide-Un Petre , care il poate face uitat pe Denis, desi cei doi nu se excludeau, deci UTA a ramas, doar cu o varianta–Un 2-1 pe final de repriza, cu un Curtuius reinviat, cu Stratila bun- apararea cu probleme la atacuri pe sus, sau cu multi adversari- un Chindris care nu mai poate progresa-un arbitru criminal : calcare la Stratila fara fault, fara galben+tragere si doborare fara galben,, un corner clarisim , la Stratila ,nedat, avantaj intr-o singura directie. daca o tine asa , arnitrul ne va dobori. Concluzie : joc bunicel, atacul foarte eficient si…vechea meteahna : nu tinem de minge, totul zboara de la manea sau Gligor peste mijlocasi ( o nota de bine cu plus pentru Tanase, si bine cu minus pentru Burla, Sa speram ca vom razbate . Hai UTA !

    0
    0
      1. @Alex- mai”ginerica” tu nici macar nu ai o parere, ca sa poata spune si altii ce creier ai. Fii sincer si ai curaj, spune ce crezi !

        0
        0
  2. Un arbitraj execrabil , vorba lui Cosmin , va fi greu sa rezistam in ritmul asta , imi este ca daca brasovenii nu vor inscrie repede …trebuie sa ne ferim de orice contact in interiorul careului . Oricum diferenta de la cer la pamant intre jocul practicat de baietii nostri azi , si cel de acum o spatamana cu Mioveniul

    0
    0
  3. Execrabil, un penalty aiurea, gratuit care face 2-2. Asta nu-l scuza pe dl Roland Nagy un antrenor total neinspirat, care scoate experimentatii si introduce juniori, aiurea. La dl Nagy Andor si Copil nu pot juca concomitent. Acum in timp ce scriu, este 3-2 pentru Brasov Pentru mine schimbarea lui Roland Nagy devine imperioasa, Este AMATOR. Cu el nu se poate progresa, este un sclav Atletico, este in adept al bubuielii , desi are o echipa care este buna si ar putea defila. Este un final de meci, total schimbat de un arbitru platit si de un antrenor la UTA prost,.

    0
    0
  4. Asai cand joci cu Chindris si Vlad Michel..superjucatorii..ce cauta asti la UTA nu inteleg poate imi spune cineva..acum iar o sa zica lumea ca santem contra echipei ca suporteri de rezultat ..bla..bla.bla..UTA fa-ti echipaaaaaaaaa si nu te mai incurca nimeni.

    0
    0
  5. deci incredibil Manea se chinuie sa-l opreasca pe ala care nu are sansa sa ajunga la minge ,in timp ce Burla il loveste cu capu-n gura pe altul la aceasi faza .cred ca la Burla s-a dat penalty totusi .pacat nu avem echipa nici anul asta

    0
    0
  6. Nagy e cel mai bun antrenor din Arad..decat cu marin barbu, ionut chirila sau ilie stan, mai bine cu un utist care pune suflet..o sa vedeti ca echipa de acum va incepe sa joace tot mai bine..veriga slaba la UTA este Chindris, nu inteleg de ce se insista cu el! Mereu din zona lui vine dominarea adversarului..

    0
    0
  7. Dureros, să pierzi in halul ăsta. Arbitrajul mi s-a părut cel puțin ciudat incă de la inceput…probabil au ajuns banii de la fcsb pe Chipciu.In rest, același joc fără viziune, când omogenitatea ar fi trebuit să fie cea mai puternică armă…asta după ce lotul joacă impreună de mult timp.

    0
    0
      1. De acord, incă n-am văzut un meci după care să-mi scot pălăria.Dar azi am văzut și un arbitraj de toată rușinea…talpă pe piciorul lui Strătilă de portocaliu-nu se dă nici fault. Lovitură in față la 2 m de tușier, nu se dă nimic.Despre penalty ce dracu să mai zic? Pe arbitrii ăștia, practic niște scursuri umani, i-aș lega după mașină și prin Viena m-aș interese de soarta lor.Avem conducere care să facă scandal? Nu știu, să invețe…pentru că va fi nevoie.

        0
        0
          1. Sigur , clar ca lumina zilei…de aceea centralul nici nu si-a dat seama si a facut semn ca jocul sa curga. Vezi ca vorbesti fara tine…

            0
            0
          2. Pe teren sunt 3 arbitri, tusierul are anumite atributii si conlucreaza cu centralul, asa ca…. . Asa ca tu vorbesti fara tine, tinere!

            0
            0
          3. Macar stii semnificatia cuvantului „clar” ? Cand e „clar” …e clar ca faza e vazuta de toata lumea , inclusiv de tanti Margareta femeia de serviciu , nu abureli de genul ca tusierul conlucreza cu centralul, cara nu a vazut . Dar ce iti spun tie cand voi aveti meciul si penalty-ul acordat ( sau eliminare a adversarului )

            0
            0
          4. Te pomenesti ca Manea a vrut sa-l invite la dans pe Istrati si de aia a pus mana pe el. Acoperire regulamentara exista.

            0
            0
  8. Cind v am spus ca la Brasov se joaca fotbal unii suporteri de paie , doar au jignit ! Pai toti astia care comentati aiurea doar ca sa nu muriti sinteti 0 barat , invatati fotbal sàràntocilor , iar apoi dati-va cu parerea ! Iar Nagy e repetent nu stiu ce drak cauta asta in B !

    0
    0
  9. Amar gust au infrangerile !! Arbitrii si-au batut joc de UTA in cele din urma !! Dar sa nu uitam ca victoriile sunt acelora care lupta ! N-am inteles niciodata de ce cedam imediat ce am reusit sa inscriem ??? Tactica asta ne-a mai costat puncte si Roly defileaza bezmetic cu ea in brate ! Nu inteleg DE CE daca am reusit sa marcam nu fortam al doilea, al treilea gol ? Poate stie antrenorul ! Daca are si el un gust amar….. cel putin d.p.d.v. al tacticii ! Amar gust au infrangerile !

    0
    0
  10. Doar UTA putea pierde in halul asta!!!!!Ai 1-0 si nu poti decat 2 min.tine de acest gol,dupa care noroc cu golul frumos al lui Petre.De prin min.88 UTA nu mai putea alerga si ce gafa a facut Manea si ,,curva,,de central si liniorul…(nu e Margineam din Aiud prieten cu creierul ,,hainei de blana ???) o pune pe var !Apoi gresesc ,,iar fundasii centrali foarte greoi ai nostrii,Miron nu iese pe centrare si 3-2 petru BV!!! Chit ca iarasi supar pe multi utisti patimasi ca si mine,spun ca ne trebuie 2 noi fundasi centrali,lucru pe care l-am spus de multe ori despre greoii nostrii din centrul apararii.Va spun ca nu avem sanse de promovare cu astfel de jocuri si mai bine de ne-ar bate PANCOTA ,ca poate se salveaza si ar prinde gustul victoriilor ! Dezamagire mare si nu mai avem multi pofta de fotbal !!!Sa nu promovam cand zboara porcul…Asta e UTA !

    0
    0
  11. Eu am zis ca bate brasovul 3-1, m-am inselat a fost 3-2. daca se cauta jucatori liberi de contract, nu inlocuitor pt Man e nevoie, ci pentru Chindris si concurent pe postul lui Burla care se crede mare fotbalist, dar sare mingea din el ca din coltul mesei!

    0
    0
  12. Televiziunea ETNO ,recent a transmis Zilele Curticiului si acolo a cantat un interpret pe nume Schiopu,a carui figura semana leit cu a lui Nagy …!Am crezut initial ca Roly s-a apucat de muzica populara si a abandonat fotbalul… Nu se poate Nagy in finalul de la Brasov sa joci cu atatia juniori care nici nu puteau degaja mingi ori sa apere poarta lui Miron….Cu regret spun ca si Nagy nu e de UTA,cum nici eu nu sunt papa la Roma !A fost o zi neagra pentru utisti,acest meci cu Brasovul !

    0
    0
  13. Adevarul ca un antrenor bun stia mai bine sa gestioneze finalul de meci …dar din pacate impotriva unor asemenea arbitraje nici daca Guardiola era , nu putea face nimic

    0
    0
  14. chindris e varza nici in d nu ar avea loc todea la ora asta e cu 2 clase peste chindris cine si de ce ne obliga sa jucam meci de meci in10 roly atat poate nici nu atacam nici nu inchidem jocul turca ar fi cazul de scimbarii daca se vrea ceva daca nu cu jocul asta nu mai emitem pretenti apropo manea mai lasa mainile si mai joaca fotbal

    0
    0
  15. Cind , tu antrenor, ii dai afara pe Andor, pe Curtuius, pe Stratila, ca sa ai in teren un nula-jucator , este vorba de Chindris, si apoi bagi juniori si faca fizic si fara experienta, atunci, tu antrenor Roland Nagy nu ai dreptul sa mai comentezi. Stiu, poti sa fii „sclav ” Atletico, dar eu suporter UTA, nu pot sa uit ca : 1- ai promovat in C, gratie unui rezultat Pecica-Gloria, …am fost la meci, 2-ai pomovat in B, cu un meci la Becicherecul Mic , la care am fost martor…;. ( deci: „ciocu mic”), ca anul trecut te-au tinut in viata echipe de 2 lei.. Azi ,dupa Brasov-UTA,dumneata Antrenor Roland Nagy , mi-ai aratat( dupa schimbari si decizii ), ca nu te intereseaza UTA, ca nu ai valoare de antrenor la UTA. Ne cunoastem, oricit te-as aprecia, nu esti antrenor pentru un club ca UTA. Sper ca dl Meszar sa citeasca ceea ce spun, cea mai simpla reactie e sa va dati demisia. Ati ramas la nivelul la care ati activat la National Sebis. Cu scuzele de rigoare, nu voi inceta sa va contestez., si cred ca Roland Nagy, Pacurar si Meszar ar trebui sa aiba decenta sa plece de la UTA, la Atletico. Multa vreme nu veti mai putea sa mascati ceea ce vreti , ceea ce faceti. La UTA sint necesare persoane care vreau binele acestui club.

    0
    0
    1. Ai dreptate …pana la punctul cu Meszar . Daca el pleaca de la club praf si pulbere se alege din toata echipa . Antrenor gasesti sa il pui in loc , dar imi spui te rog pe cine vrei sa pui in locul lui Meszar ?

      0
      0
  16. D-le Cosmin nu știu cine sunteți,dar vă apreciez comentariile făcute, sunt corecte și vă spun că juniorii ce au plecat în vară de la Uta nu au fost curioși nimeni de ei ,si vrem să avem concurență posturi? Baftă Uta 2.

    0
    0
  17. Nici Mourinho, nici Guardiola, nici van Gaal, nici macar Lucescu impreuna cu toata militia nu poate sa scoata mai mult din aceasta echipa! Nu antrenorul e problema, ci jucatorii sunt extrem de limitati! In amicale ia batut si echipa satelit a lui debrecen, si sebis, nici macar o echipa de ospatari din italia nu au fost in stare sa invinga!! Acele rezultate pt mine anticipau ca nu avem echipa care sa poata emita pretentii, chiar daca nivelul ligii a doua cred ca e cel mai slab din toate timpurile!!

    0
    0
  18. Bravo Cosmine,Dumitre,Spionu,Suporter…..Cico ca faceti aprecieri corecte cum joaca UTA.Dumitre eu am fost in militie-politie colonel si sincer de eram in locul lui Roly ma purtam mai dur cu jucatorii si ancoram pe cei care joaca turca ori nu corespund,dar daca esti molatic jucatorii profita !De cand a intrat in joc Copil la BV,totul a fost pe dos…Un muzicant stiindu-ma utist baga,,Cine-n batraneste omul,UTA ,vinul si cu romul…La reventindeo promovare,echipa pacii !

    0
    0
    1. Bai militiene, n-ai vrea sa ne mai scutesti tu de amintirile tale nostalgice din „epoca de aur”?
      Pentru un fost ofiter ai o gramatica execrabila si-n plus vorbesti numai prostii. Eu unul sunt satul de din astia ca tine. Poate tie ti-o fi fost bine insa ai in plm decenta si taci.

      Bine a facut Kidu cand v-a spus cate parale faceti toti haterii astia de aici care abia asteptati sa criticati la greu. Bine face ca nu mai intra aici unde ati ramas voi „crema”.
      Halal suporteri! Chiar ca sunteti de carton.

      0
      0
  19. e clar ca este un sezonpierdut pentru uta. stiu ca unii ar zice ca inca e la inceput campionatul dar cu asa echipa si antrenor plus politica duplicitara a conducerii, nu ne ramane decat sa speram ca poate din iarna o sa fie adusi cativa jucatori buni iar in retur sa lege mai bine jocul si sa is-i formeze automatisme. asa vad eu obiectivul echipei pentru anul acesta. nu se doreste un obiectiv indrazet acest sezon din considerente financiare si de infrastructura dar inca nu vad pasii care ar trebuii facuti pentru o promovare.. sunt dezamagit de poitica duplicitara a conducerii care urmareste vanzarea jucatorilor formati de atletico si se pare obiectivul ascuns este acesta..referitor la jocul de azi..no coment. supararea e mare ,impotenta echipei si antrenorului si-a spus cuvantul..multi suporteri sunt dezamagiti de joc si de politica clubului. incet imi dispare entuziasmul pentru aceasta echipa si cu toate ca am abonament si merg la stadion ,de acum in colo nu mai merg cu acea emotie si dragoste asa cum am facut-o pana acum.. apropo la casutele de pe stadion unde se vand materiale promo ar trebuii sa fie si materiale cu atletico sau chiar scris pe fulare uta atletico.. rosu-alb-verde niste culori mai potrivite acestui club ..sa aveti o seara buna totusi.

    0
    0
  20. Pentru >turai lele… de Marius< daca ai mancat prune….vad ca critici si scrii ca eu spun prostii…!Mataluta cu viziuni precum calul,sa stii ca eu prea le stiu aproape pe toate din fotbal si cunosc varfurile fotbalului romanesc cu care discut multe….!Imi pare rau,dar eu nu spun prostii,ca poate din acestea ai tu in cap si sunt prea documentat baietasule !Din cauza unor paraziti ca tine,nu merita sa-mi consum timpul ,iar UTA joaca precum spun majoritatea suporterilor aradeni.Cand v-a promova UTA o sa te felicit,dar pana atunci e cale lunga !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button