UTA Arad

Nagy: „Este rezultatul arbitrilor. Nu ne rămâne decât să fim bărbați și să ne ridicăm”





„Bătrâna Doamnă” părea scăpată în câștigătoare la Brașov, dar o decizie mai mult decât contestabilă de arbitraj le-au readus pe gazde în joc, care apoi, din elan, aveau să ia toate punctele la ultima fază a jocului.

Roland Nagy nu putea rămâne impasibil la penalty-ul de cascadorii râsului pe care l-a dat, practic, asistentul Bârdeș, care a semnalizat așa zisul fault al lui Manea asupra lui Istrati. „Este rezultatul arbitrilor, din punctul meu de vedere. Nu am făcut-o niciodată, dar e momentul să o spun. Este inadmisibil ca în 2016 să avem asemenea decizii arbitraje. Adică intervine asistentul peste central în minutul 90, cu un Istrati care avea galben pentru simulare și mai cade odată în careu…” 

Zgândărit de un ziarist local, care l-a întrebat pe antrenorul utist dacă contestă decizia arbtrilor, Nagy a răbufnit puțin: „Când cazi în careu trebuie obligatoriu să primești și penalty? Este obligatoriu ca la fiecare meci FC Brașov să primească penalty ? Mingea era în brațe la portar, nu înțeleg cum poți să sancționezi astfel de căderi în careu. Dar, asta este, s-au întâlnit două dintre echipele bune ale seriei, care și anul trecut au făcut meciuri spectaculoase. Rămâne o victorie a celor de la FC Brașov, văd că încep să se resusciteze și ăsta e un lucru bun, ar fi păcat să moară fotbalul din acest oraș. Aici am petrecut ani frumoși, îmi face plăcere să revin la Brașov, dar ce am văzut astăzi… pe Romică Pașcu și Paul Enache îi cunosc foarte bine. Sînt trei puncte pentru FC Brașov, dar modul în care au fost obținute lasă de dorit. Mai e mult, războiul nu s-a terminat”.  

Același jurnalist l-a întrebat dacă Brașovul a surprins UTA în partea secundă, când a introdus pe gazon toți fotbaliștii cu profil ofensiv. „Cu ce să ne surprindă, cu mingi aruncate în careu? Să fim serioși, au primit un penalty din nimic și aia a fost…”, a fost răspunsul lui Nagy.

În fine, fostul mijlocaș a fost întrebat dacă le reproșează ceva elevilor săi. Da, poate lipsa de concentrare din final, de după acel penalty. Sigur, în repriza a doua gazdele au aruncat în teren tot ceea ce au avut la dispoziție din punct de vedere ofensiv, dar și așa nu ne-au surprins cu nimic. E adevărat, nici nu am mai speculat contratacurile ca să facem diferența și mai sigură pe tabelă și, într-adevăr, aici a fost punctul în care nu am reușit să fim mai inteligenți. Dar, repet, când în minutul 90 se dă penalty…atâta și nimic mai mult”. 

Și mai tăios a fost Roland Nagy într-o declarație pentru site-ul clubului uta-arad.ro: „E supărare mare, dar nu vreau să spun mai multe despre modul în care am fost arbitrați, meciul a fost meci televizat. Dacă nu ne trezim, se alege praful de fotbalul românesc. Dau timpul înapoi și îmi amintesc ce am pățit campionatul trecut la Baia Mare sau la Târgoviște și mă înfior. Nu ne rămâne decât să fim bărbați și să ne ridicăm”.

29 comentarii

  1. Joaca fotbal tot meciu si nu da ocazia arbitrilor sa te f….a mai ales ca ai vazut arbitrajul din prima repriza !!!! Dar nu , tu pentru a 1000 oara cand conduci preferi sa faci antijoc sa te aperi in careul propriu o repriza intreaga in loc sa joci macar ca si in prima repriza sa incerci sa mai dai gol.Pacat de punctele pierdute si de o gramada de oameni care pun suflet care au acum un „ weekend mai frumos„.

    0
    0
  2. A fost clar din prima repriza ca arbitrii stiu lectia…In repriza a doua au dat, in sfarsit, cateva cartonase galbene gazdelor, pt. a le oferi apoi cadou lovitura de pedeapsa fatala pt. UTA…

    0
    0
  3. Cand in min. 89 ai 2-1, si pierz 3-2…eu cred ca, e absurd sa dai vina pe arbitrii..!!! Intradevar sa dat usor penalty, dar si Manea are alte intentii, nu de a juca mingea….minge pe care nu avea cum sa o ajunga nici atacantul brasovean,,,nici el..!!! daca ai putina minte, nu faci asa ceva..!!!..iar la golul 3….are si Miron o vina, chiar daca a aparat foarte bine azi…..!!…o cetrare ploata de 25-30m…pe 6-7 m…vrea sa iasa, ezita…fundasii nu mai urmaresc (dar sa mai si marcheze omul)…si uite asa pierdem 3 puncte mari, pe care ii punem in carca ..arbitrului..!!Asa acuzatii si greseli se fac in…Onoare la Judet..!!

    0
    0
  4. Din punctul meu de vedere a fost rezultatul lui Copil. Il scoteam afara imediat dupa acea faza cand nu ia pasat lui Petre total demarcat. Miscarea Copil in locul lui Andor a fost fatala. Toate mingile ajunse la el n-au mers mai departe. Roly ai tema de casa cu Copil, sa nu faca inadins…Andor tre scos la 4-0 pt UTA in min 85.

    0
    0
  5. Numai UTA cu antrenorul sau….,putea pierde un asemenea meci !Cand fundasii centrali sunt greoi,jocul nostru e invechit,circulatia mingi se face in ritm lent,Chindris nu inchide si joaca tot slab,++++plus arbitri parsivi,iata ce patim!Sa pierzi in acest hal,e dureros si rad iubitorii de fotbal de neputinta UTA-ei.Care a fost liniorul curva ?Bardes ori Marginean din Aiud ca ziarele scriu oscilant,dar Nagy nu corespunde la cerintele actuale si a viselor de promovare care sunt iluzii…!Nici pofta de mancare nu mai avem dupa acest meci de cosmar in care liniorul curva trebuie reclamat la FRF ! CRED CA E UN CAMPIONAT COMPROMIS PENTRU UTA !Macar sa nu cada Pancota,daca UTA nu ne bucura….

    0
    0
    1. Marginean e tusierul , sa vazut clar din prima repriza cand nu sa dat un corner evident la Startila , la 2 m de el , ca ceva nu e ok …

      0
      0
      1. nu s-a dat un corner, imensa greseala si in mod cert intentionata, nu?e cel mai usor sa dai vina pe altii!

        0
        0
        1. Bai brasovene …cand Stratila centreza , iar mingea e deviata la 90 grade fata de directia normala , iar arbitrul e la 2 m de faza clar e intentionata . Vezi poate iti pleaca tramvaiul din statie…

          0
          0
          1. Cand fiecare meci il castigi din penalty,sau cu rosu la adversar cuvintele sunt de prisos

            0
            0
        2. Si loviturile de la 11 metri si cartonasele rosii sunt parte din joc.Pana la urma arbitrul e cel care decide.

          0
          0
          1. Corect …dar cand se decide doar intr-o singura parte e putin spus dubios…

            0
            0
  6. cel mai usor când pierzi un meci este sa dai vina pe arbitru , din punctul meu de vedere tusierul este acoperit …dar dupa acest 11m …vine golul 3..la care noi…dormeam ..cu totii…

    0
    0
  7. Desigur, UTA a pierdut un meci abominabil , cu un arbitru , care ar trebui scos din activitate. Dar, …tu antrenor, ii scoti pe Curtuius , pe Stratila si pe Andor ca sa bagi „viitori” fotbalisti, de la care sa iti scoti cota, dumneata , dle Nagy, ar trebui, daca ai demnitate…sa te retragi, Nu o vei face, ca vei tine de slujba, ca nu poti sa recunosti ca esti un antrenor sub necesitatile clubului UTA. Nu ai reusit la Sebis, nu reusesti la UTA, dar tii de functie… Esti si slab, esti si fara valoare, nu trebuie sa te superi, asta este realitatea . Desigur esti corespunzator unora, care ar vrea sa faca avere, dupa numele de UTA. Nu te supara pe mine, nu ai interese ca UTA sa aiba rezultate , doar ca unii sa-si faca cota, iar altii veniturile. Si eu nu pot accepta ca UTA sa fie parazitata. E o parere dura, dar sincera. UTA, care si asa cheltuie , destui bani publici are nevoie de valori, de onestitate, de viitor,de oameni care pot si mai si vreau sa o promoveze,…nu de paraziti, care o jumulesc,.,,,,!, Linga Dl Nagy, si Dl Meszar are o raspundere, si nu-l vad capabil sa se achite de ea. Sint pareri dure, spuse dupa un rtezultat …intolerabil, fata de ceea ce se cere la UTA

    0
    0
  8. Mare dreptate Cosmine..
    Naghi un antrenor …marioneta, fricos,frica ca pierde scaunul călduț care îl ocupa fără nici un merit

    0
    0
      1. @Marius- nu am avut niciodata nevoie de aplaudaci, injuraturile, criticile, reprosurile, mi le iau si mi le asum singur. Eu spun ce vad, si ce cred, poate ca sint cam dur, dar cu astia de la UTA-BD, cu lauda si vorba buna nu rezolvi nimica. Eu am o perceptie despre ceea ce este UTA, situatia actuala de „nobil scapatat”, cu oarece respect, de pe urma caruia unii fac venituri, nu o pot suporta. Poate ca pentru ca eu i-am vazut „la munca” pe Petschovschi,pe Pircalab, pe metcas & trupa, pe Domide, Lereter, Brosi & trupa, pe Mitu, Ungur, & trupa, pe Coras ( ultimul mare produs aradean), pe Kucla, pe Jivan, pe Vidac, cu multi dintre acestia ( unii Dumnezeu sa ii odihneasca ..s-au dus..! ) am ramas amic , iar acum uneori…ii mai visez noaptea.; Prezentul ?. Cei de la UTA de azi sint doar epigoni (nu traduc ce inseamna asta)

        0
        0
  9. Dupa razboi multi viteji si romanii se pricep cel mai bine la fotbal si la politica! Sunt doua adevaruri care ne identifica pe noi romanii,respect parerile tuturor celora care le fac cu onestitate si realism insa nu sunt de-acord cu cei ce hulesc pe unii si altii si nu vin cu solutii pertinente! Am pierdut un meci cu un final dramatic.rezultatul cred cel mai corect ar fi fost 2-2 ,insa fara golul din 11m ,care nu se da nici intr-un campionat serios! Avem mari lacune in aparare si ne culcam pe ureche atunci cind conducem,aceasta este meteahna intregului spectru al fotbalului romanesc,cum ar fi ,conducem acum merge si asa si de data asta n-a mers! Capul sus s-a perdut o batalie si nu razboiul! Prima repriza a fost de nota 8 si a doua pana in min 85 de nota 5,utimile 7-8 minute de nota3!Sper sa ne revenim repede mai ales ca urmeaza’ derbyul’ cu Pancota,pe care atentie nu este bine s-O tratezi de sus mai ales in noile conditii! Bafta.HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. @ COSTEA- zici : Capul sus s-a p(i)erdut o batalie si nu razboiul! Asa e , daca astora inca le mai acorzi cedit …te admir. Poate ai dreptate, le vom da 3-4 boabe celor de la Pancota, si uitam. „Önestitate si realism”-care le ceri- sint si gesturile lui Manea si Burla, si atitudinea lui Nagy, care schimba doar cu interes, si a lui Meszar, care il da gratis pe Hlistei sau Rus ,ca sa-i puna in loc pe Sthal, Tanase , Costin in total 150 de Kh si nu mai mult de 170cm /per medie, iar la forta, tehnica..sint sub necesitatile under 21, ei fiind ( nu e vina lor) de 17-18 ani. In timpul asta unii 199% proprietate UTA zburda prin judet sau C. Deci, bine zici….capul sus !

      0
      0
      1. Scuze pentru greseli ( la nervi si la repezeala ). Deci : credit, nu cedit ; KG , nu Kh, 100%, nu 199% ( desi asta e cam tot atata..). Meciul asta m-a enervat, mi-a stricat week- end-ul, Pot accepta o UTA mai slaba, dar nu parazitata de interese colaterale personale. In fine, daca in scurt timp,nu se va schimba ceva in sustinere, in conducere, pe banca, in lot…vom vorbi si la anul, cum vorbim azi de autostrazile vrute si..nefacute !. Apropos, sambata asta, am refuzat fotbalul romanesc, m-am uitat exclusiv la englezi. Alt fotbal, alta implicare, alta atitudine, multi spectatori, meciuri….fantastice, arbitri care gresesc ( dar nu…ca ala de la Brasov), in concluzie…altceva !. Nu pot crede ca noi sintem impotenti, dar sintem smecheri , suficienti si galagiosi, cheltuim si ne multumim cu prea putin…atata !

        0
        0
  10. Uta nu are fata de promovare.nu are echipa.nu are antrenor si nici stadion.poate peste cativa ani.poate. a ramas doar numele si gloria de alta data dar asta nu e suficient.pacat pentru un oras care a mancat fotbal pe paine.

    0
    0
  11. UTA. a pierdut la Brasov datorita schimbarilor prost facute in ultimul sfert de ora. Nu trebuiau scosi de pe teren sub nicio forma jucatorii Curtuius, Stratila si Andor !!!. Ai BAGAT JUNIORII NEEXPERIMENTATI si PE COPIL iesit total din forma, AI PIERDUT MECIUL. Si nu este prima data cand se fac experimentele astea la UTA. VREM PROMOVARE, DAR NU ASA, INSEAMNA CA NU SE VREA si politica conducerii este alta decum o vrea fanii si suporterii din toata tara si din Arad, adica LIGA 1 !!! Aduceti jucatori cu experienta la UTA. Eu am impresia ca nu se vrea promovarea !!!

    0
    0
  12. Acum , la aproape 24 ore, m-am mai calmat, am revazut meciul, in liniste si nu sub tensiune. Ce se vede : ca UTA intr-o formula cu doar 3 tineri e competitiva, ca cei care sint folositi la under 21 (exceptie Burla) sint si juniori, si nu au nici fizic, cu tehnica sint asa si asa, vreau, dar sint prea cruzi. raman la ideea ca ceea ce a fost valabil in C, 3 schimbari cu tineri, dupa min 60, aici si acum nu mai este productiv. Andor si Copil nu trebuie sa se excluda, Manea, fara rezerva o comite mereu,Chindris poate juca pina la pensie lateral si inapoi, in continuare la UTA se bubuie prea mult. Partea tehnica este acceptanila daca Curtuius, Stratula , Copil sau Andor joaca, cind sint scosi apare retragerea si disperarea. Nu vad un progres la Burla, care joaca doar din fizic, comenta la o faza ca ar fi fosdt offside ( aiurea,,) apoi la penalty nu avea ce face ce a facut. A intervenit, la UTA o afmosfera calduta, amicala, a aparut suficienta. Sincer spun ca nu cred ca cu dl Nagy, in continuare UTA poate juca si altceva. Chiar si fizic stam prost,( exemplu Petre, Tanase etc), nu exista un preparator fizic, nu se pune osul. Dupa acest meci voi ramane pasiv o vreme. Eu nu am nevoie de emotii, extrasistole, deceptii la final, si o UTA pe la mijloc de clasament Oricum, faptul ca UTA este mult sub anul trecut nu-l poate contesta nimeni

    0
    0
  13. Nu stiu ce treaba are paiul si barna in chestia asta dar stiu ca daca Roly nu-l trimite pe Copil la echipa 2 il v-a trimite Copil pe Roly acasa. Copil tre sa invete sa dea o pasa si sa fie un luptator, n-a fugit niciodata sa recupereze dupa ce a pierdut mingea. Daca tot filmati meciurile, va rog, uitati-va atent la jocul lui.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button