UTA Academie

Păcurar: „Victorie de moral, dar mai avem încă foarte mult de lucru”





„Satelitul” UTA-ei s-a pus rapid pe picioare și a recuperat punctele pierdute acasă, cu Poli II. Contra Pandurilor II, în Oltenia, arădenii au înscris cu jucători din fiecare compartiment: fundașul Wild, mijlocașul Ghergar și atacantul Ignea.

Cel puțin scorul (3-0) vorbește despre un succes cât se poate de clar, însă Cristian Păcurar recunoaște cu fair-play. „Rezultatul categoric de nu reflectă chiar realitatea din teren. În prima repriză a fost un joc echilibrat, chiar au început ei mai bine, cu un joc de posesie superior și au fost periculoși la fazele fixe. Norocul nostru a fost că am înscris repede, la a doua situație de poartă, am dat apoi și golul doi, după care a intervenit o oarecare automulțumire. Am făcut pasul înapoi, i-am invitat, practic, în jumătatea noastră, deși atât eu, cât și Dan Oprescu, le-am spus spus să ținem sus liniile. Apoi, după ce am marcat și golul trei, jocul a fost la discreția noastră. Victoria este bună pentru moral, dar vă spun sincer că mai avem încă foarte mult de lucru”, a menționat unul dintre „principalii” echipei, alături de Dan Oprescu. 

Plătind tribut gestului rebel de săptămâna trecută, când a refuza să accepte postura de rezervă la „satelit”, Darius Covaci nu  a intrat în calcule pentru prima echipă. De data aceasta, a fost titular la UTA II și a fost co-autor la două goluri din postura de mijlocaș ofensiv din spatele vârfului. „Calități are, în ofensivă s-a descurcat bine, dar pe faza defensivă a rămas dator”, a mai precizat Păcurar.

Singura notă negativă a deplasării din Oltenia ar fi accidentarea lui Cristian Dobrean. Acesta a jucat din nou un meci oficial după foarte mult timp, dar s-a ales cu o contractură musculară la mijlocul primei reprize.









2 comentarii

  1. O victorie ramane o victorie, totusi , dupa ea nu trebuie sa se faca nunta.Eu am vazut si meciul cu Poli, urmatoarele etape ne vor arata unde sintem. Macar la UTA 2 trebuie sa joace constant,cei adusi de UTA in proprietate 100%. Promit sa urmaresc atent aceasta echipa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button