UTA Academie

Victorie cu emoții prin prisma ratărilor la Under 17: Centrul de Excelență Timișoara – UTA  2-3





Scorul de la meciul juniorilor mari s-a repetat și la cei mici în campionatul Ligii Elitelor. De data aceasta, câștig de cauză au avut arădenii, prin „dubla” semnată Raul Petcuț și reușita lui Călin Gruiescu.

A fost un meci viu disputat, cu destule faze de-o parte și de celaltă, dar și foarte multe ratări. Gazdele au avut o bară la 0-0, după care, la 0-1 și 1-2 ,utiștii au dat cu piciorul la golurile ce ar fi clarificat din timp lucrurile. „Am trăit periculos numai datorită ratărilor incredibile. Practic, le-am permis celor de la Timișoara să revină de două ori în joc și să ne egaleze la 1 și la 2. Din fericire, am ținut până la final de un 3-2 ce ne permite să nu pierdem contactul cu vârful clasamentului. Acesta era și obiectivul, fiindcă ne dorim să ținem cât mai aproape de primele locuri, iar prestațiile de la Miercurea Ciuc și cea de azi ne dau încredere că putem face asta”, ne-a mărturisit Mihai Petcuț, antrenor la UTA Under 17, alături de Costel Bogoșel.

Cei doi au contat azi pe: Zamfir –  Zamfir – Toda, Deliman, Onuțan, Frai – Deta, Sabău, Gruiescu, L. Bodri – N. Faur, R. Petcuț. Au mai jucat: T. Bodri, Coste, Obrad și  Băloi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button