UTA Academie

Au dat cu piciorul altor puncte importante la Elite: UTA Under 19 – Centrul de Excelență Târgu Mureș 1-1





Jocurile cu Centrele fotbalistice le nivel de junori nu le poartă noroc tinerilor utiști. După ce au cedat la Timișoara de la 2-0, azi, pe arena din Sânicolau Mic, arădenii s-au văzut egalați de Centrul d Excelență Târgu Mureș cu 10 minute înainte de final dintr-o fază fixă. 

Deși au dominat clar și prima parte și au avut și câteva ocazii importante, „alb-roșii” au trebuit să se mulțumească cu scorul alb. Fundașul Rafael Iuga a deschis tabela cu un șut plasat la reluare, după un corner al echipei sale și totul părea că decurge normal. O neatenție pe final de meci, dar și alte două ratări imense ale Toma în ultimele minute au privat-o pe UTA Under 19 de cel de-al doilea succes stagional.

„Aspectul pozitiv ale acestui weekend este că atât la Liga a 3-a, cât și la Elite, am jucat bine. Am crescut ca și joc colectiv, de echipă, iar acest lucru e important pentru noi. Sigur, lipsesc rezultatele, dar am văzut exact unde suntem și ceea ce mai trebuie să lucrăm. Din păcate, azi ne-am prea jucat cu ocaziile, am ratat nepermis de mult, iar în fotbal astfel de lucruri le plătești. Sigur, am luat un gol ce putea fi evitat, la o centrare a lor în doi metri, dar mai supărător este că atacanții noștri, Țurcanu și Toma nu au mai respectat la un moment dat sarcinile tactice și au dereglat un bloc funcțional ce și-a ținut adversarul la respect până la un moment dat. Sper ca cei doi, dar și alții să aibă capacitatea să învețe din greșelile de azi, altfel e greu să dublăm evoluțiile bune cu rezultate pe măsură”, a menționat Cristian Păcurar, unul dintre tehnicienii UTA-ei II.

Stanciu – Iova, Iuga, Rogojan, Varga – Brănișteanu, Pop – Mager, Toma, Vasile – Țurcanu a fost formula UTA-ei Under 19 cu târg-mureșenii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button