UTA Academie

Oprescu: „Suntem în creștere, un rezultat de egalitate era mai aproape de realitatea din teren”





UTA II nu a scos nimic din cel de-al doilea meci stagional pe teren propriu și rămâne doar cu punctele cucerite în deplasarea cu Pandurii II. „Alb-roșii” au jucat de la egal la egal cu mult mai bine cotații lor adversari, ba chiar au avut un plus pe unele secvențe ale partidei.

Până la urmă, însă, experiența superioară a oaspeților, tradusă în pragmatism, a decis „duelul”. „Am pierdut, dar pe noi ne interesează faptul că echipa e în creștere, am făcut un meci chiar mai bun decât la Târgu Jiu. Să nu uităm, totuși, că azi s-au întâlnit două echipe cu obiective diferite. Ei vor să promoveze, pe când noi ne propunem să dezvoltămn calitățile jucătorilor pentru a putea să facă saltul spre eșalonul superior. Oricum, cred că un rezultat de egalitate era mai aproape de realitatea din teren, dar, până la urmă, o echipă ce-și dorește promovarea este pragmatică. Dintr-o ocazie, sau jumătate de ocazie cum s-a întâmplat la primul gol, te taxează. Ca și joc, cred că ne-am descurcat destul de bine, mai ales față de prima etapă, cu Poli, când am rămas datori din toate punctele de vedere”, a punctat Dan Oprescu, la finalul partidei cu „alb-albaștrii” lui Cojocaru. 

Dacă în cele din urmă, în afara lui Barna, toți fotbaliștii din circuitul primei echipe au avut minute oficiale sau vor avea mâine cu ocazia disputei din Liga Elitelor (cum e cazul lui Iuga), dintre cei din liniile secunde, Moza sau Ghiunghiuș (ambii născuți în anul 1997) au fost simplii spectatori în weekendul fotbalistic. Cu ei, poate, UTA III ar mai fi limitat proporțiile scorului la Lipova, dar: „Am zis să nu mai trecem prin emoțiile de săptămâna trecută, de la Elite, când am avut oamenii numărați în meciul din Liga Elitelor de la Tmișoara. Ne pare rău pentru cei doi, dar pur și simplu nu puteam risca să nu avem variante de schimbări cu Sebișul. Despre cele trei echipe înscrise în competițiile de seniori nu vreau să comentez prea mult. Este strategia clubului, eu și colegii mei ne conformăm”, a adăugat Oprescu, unul dintre tehnicienii UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button