National Sebis

Mihuța, decisiv pentru sebișeni la Șiria: „Gol pentru echipă și moralul meu”





Sebișul a transpirat serios pentru punctele puse în joc în derby-ul județean cu UTA II, în cadrul etapei cu numărul trei a Ligii a 3-a. Prin realizările lor, doi fotbaliști s-au delimitat de ceilalți. Este vorba despre Dragoș Săulescu și Ionel Mihuța, cei doi împărțindu-și golurile și acțiunile ce le-au creat.

La 0-1, Mihuța a centrat la reușita cu capul a colegului său, pentru ca apoi mijlocașul central al lui Cojocaru să transforme sigur un penalty obținut de…Săulescu și îndelung contestat de gazde. „A ciupit mingea, portarul i-a dat peste picioare, cred că nu sunt dubii”, a încercat să lămurească „decarul” Naționalului faza ce avea să decidă formația câștigătoare. „Am marcat un gol ce a ajutat echipa, dar care e important și pentru mine, fiindcă îmi dă încredere și moral. Tot ce ne doream aici la Șiria a fost să câștigăm, nici nu mai conta cum. Veneam după o săptămână cu două jocuri foarte grele ce ne-au consumat puțin și nu puteam fi prea proaspeți din punct de vedere fizic. În plus, știam că vom avea de furcă cu UTA II, o echipă bună, de copii, care vor să demonstreze că sunt oricând o soluție pentru Liga a 2-a”, a mai punctat fotbalistul de 22 de ani al „alb-albaștrilor”.

Polivalentul mijlocaș al trupei de pe malul Crișului Alb a făcut o inedită pereche de „închizători” cu Monel Cârstoiu, dar asta și pentru că doi fotbaliști de profil, Avramescu și Fuchs au absentat pentru accidentări. „Sunt doi jucători foarte buni, cu Alex sunt pentru al doilea an consecutiv coleg, iar pe Marian l-am prins la Giarmata. Îi așteptăm pe teren, e loc pentru toată lumea, iar până la urmă joacă cel care e mai în formă și util pentru echipă”, a adăugat sebișeanul.

Ionel Mihuța nu crede că parcursul fără greșeală (trei victorii în campionat și două în Cupă) al formației sale e întâmplător: „Ne-am pregătit toată vara pentru un astfel de debut cu dreptul, acum nu vrem decât să prelungim cât mai mult această serie, să avem continuitate în victorii . Avem echipă bună, au venit destui fotbaliști de calitate, formăm cu toții o familie și asta e cel mai important”.

Singurele formații cu maxim de puncte din seria a IV-a a Ligii a 3-a sunt despărțite de 35 de kilometri. „Îi felicităm și pe cei de la Cermei pentru startul bun de campionat. Au și ei echipă bună, le-am luat pulsul cu ocazia amicalului de acum câteva săptămâni, iar peste două săptămâni ne vedem din nou pe teren. Va fi un cu totul alt meci, vom vedea atunci care e mai bună”, a concluzionat Ionel Mihuța.

2 comentarii

  1. Sebisul e o echipa buna, vor promova ei anul acesta, au si o baza sportiva frumoasa cum multe echipe din liga a doua nu au..cermeiul e pregatit pt liga a doua cum e uta pt prima liga..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button