National Sebis

Cojocaru: „Am controlat jocul, dar mă deranjează relaxarea de la 4-0” vs. Bortiș: „Ne lipsește pragmatismul, răutatea în joc, omogenitatea…”





Un meci ce părea destul de complicat pentru sebișeni s-a transformat într-o demonstrație de forță a „alb-albaștrilor”. Aceștia din urmă s-au relaxat doar la 4-0, dar tot au făcut scor de tenis cu devenii lui Bobar. „Adversarul nu a fost de neglijat, dar am dat gol când a trebuit, la începutul jocului și în debutul reprizei secunde. Am controlat jocul, dar mă deranjează relaxarea de la 4-0, am luat prea ușor trei goluri. Partida durează 90 de minute, nu avem voie să ne relaxăm. Avem multe bătălii de dat și nu ne permitem astfel de atitudine. Mă bucur pentru noii marcatori. Rosenblum este și el la primul gol la Sebiș, au marcat juniorii Iuga și Clej, ceea ce este foarte bine, le dă încredere și lor și întregii echipe”, a spus Călin Cojocaru la finalul disputei cu devenii.

Sebișul e singură în fotoliul de lider cu maxim de puncte după patru etape, iar săptămâna viitoare se deplasează în „fieful” formației de pe locul 2. „Nu ne uităm la clasament, suntem la început de campionat, ne concentrăm doar pe următorul meci. Ne așteaptă o deplasare grea la Cermei, o vom trata cu seriozitate. Sunt o echipă bună, agresivă, dar sper să avem o atitudine bună și să facem un rezultat bun. Avramescu a stat deja două partide și sper să fie refăcut până la următoarea etapă. A revenit și Fuchs, astăzi a jucat practic primul meci oficial la Sebiș. Avem un lot restrâns și contăm pe toți fotbaliștii. De luni gândul nostru va fi doar la meciul de la Cermei și-l vom pregăti bine”, a adăugat antrenorul – manager al Sebișului.

Marius Bortiș s-a ocupat pentru al treilea meci de pregătirea unui meci oficial după demisia lui Ciprian Pepenar și a bifat primul insucces după două victorii. „În prima repriză ei au fost mai pragmatici, dar jocul a fost echilibrat. Puteam să fim noi  în avantaj după două-trei situații mai bune. În repriza a doua au punctat repede tot ei, apoi am căzut și ne-am revenit un pic de la 4-0.  Apoi golurile s-au dat alternativ, dar era prea târziu pentru noi. Lintaru și Tecsi au intrat pe final, a trebuit să avem o reacție, au marcat. Ne lipsește pragmatismul, răutatea în joc, reacția la jocul adversarilor și suferim la omogenitate. Să nu uităm, au venit 10 jucători noi. Eu îmi voi vedea de treaba mea, de preparator fizic, așteptăm să vină un antrenor, nu știm încă exact cine va fi”, a menționat Marius Bortiș.

Din câte se pare, interimatul Bortiș – Clep se încheie odată cu deplasarea ratată de la Sebiș. Se aude că fostul căpitan al Oțelului, Viorel Tănase, o va prelua pe CNS Deva începând de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button