UTA Academie

Oprescu: „Golul luat din offside a turnat plumb în picioarele unor jucători. Ei trebui să fie pregătiți și psihic dacă vor mai sus”





UTA II a pierdut al treilea meci al stagiunii în județul Alba. La Galda, Ighiul a fost echipa mai hotărâtă din toate punctele de vedere și a rămas cu punctele ce o duc mai aproape de un loc în clasament conform pretențiilor inițiale.

Arădenii au început bine confruntarea din această după-amiază, au avut și două trei ocazii, cele mai mari fiind ratate de Ignea și Vlad. „Eu zic că am jucat destul de bine în prima repriză, am fost echipa mai bună, doar că am greșit la finalizare sau ultima pasă. Golul de 1-0 a venit contrar cursului jocului la o fază la care până și jucătorii lor de rezervă care se încălzeau pe margine au recunoscut că a fost offside. Dar, până la urmă, diferența dintre o formație cu pretenții și una fără obiectiv de clasament se face și astfel. Apoi, nu am mai jucat ce trebuie, ne-am dezorganizat puțin și am ieșit treptat din joc”, a spus Dan Oprescu.

Antrenorul tinerilor „alb-roșii”, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin, recunoaște că este dezamăgit de unii jucători și asta penru că: „În repriza a doua au lăsat de dorit. Golul luat din offside a turnat plumb în picioarele lor, dar ei trebuie să fie pregătiți și psihic dacă vor să joace mai sus. Fotbalul e făcut și din astfel de episoade, de greșeli ale arbitrilor, iar ei trebuie să aibă reacția potrivită, să nu lase doborâți. Concluzionând, am fost mulțumit de jocul echipei din prima parte, ne-am situat pe panta ascendentă din ultimele săptămâni, păcat de blocajul de după pauză. Dar, sperăm să învățăm din aceste greșeli și să fim din ce în ce mai tari de la etapă la etapă”, a adăugat Oprescu.

13 comentarii

  1. O intrebare: cum se face ca la infringeri da interviu Oprescu si la victorii Pacurar?poate sa dea un raspuns cei din conducerea clubului?..oare?..nu cred..suntem suporteri UTE-I doar cind luam bilet ..in rest..cine sintem noi..chiar asa..

    0
    0
    1. Nu are treaba conducerea clubului pe cine contactam noi dupa meciuri. Cristian Pacurar a vorbit in avancronica despre meci si indiferent de rezultat l-am fi contactat pe Dan Oprescu. Incercam pe cat posbil sa vorbim cu ambii pe rand. Multumim de intelegere

      0
      0
  2. Mai, dar cite goluri date v-au anulat voua arbitrii ?. Cind spui ca joci ceva in prima repriza, apoi, condus fiind, dupa pauza, recunosti ca esti varza, sa dai vina pe arbitri este hazos. La UTA 2 se vorbeste, se explica si nu se lucreaza , echipa cade fizic, dupa 1 ora,nu are motivatie,( chiar se recunoaste ca echipa UTA- „…..una fără obiectiv de clasament ” ) In plus de la UTA 2 pot urca doar cei ca au venit de la Atletico. Cui foloseste participarea, cheltuiala , in aceste conditii ? In orice caz nu clubului UTA. O sugestie , scoateti trupa de pe banca si aduceti-l pe Feri Tisza, cit se mai poate., si o sa vedeti voi…motivatie !

    0
    0
  3. Sal scoată pe Păcurar? Cosmine cred ca nu știi ce vorbești….Păcurar e antrenorul antrenorilor emerit și aradului..

    0
    0
  4. Este foarte utila inscrierea echipei in liga a treia..copiii acumuleaza experienta cu adversari buni, una e sa joci cu sebis, ripensia sau lugoj, si alta cu lps oradea sau banatul timisoara..cosmin tu ai o obsesie cu atletico, club care s-a sacrificat tocmai ca sa mai existe in prezent o ,,UTA”..intelege odata ca cele doua entitati trag la aceasi caruta, care acum se numeste Uta batrana doamna..

    0
    0
    1. @Level- eu nu vorbesc de nume, ci de eficienta muncii echipei de antrenori @dumitru.Spui : ” cosmin tu ai o obsesie cu atletico, club care s-a sacrificat tocmai ca sa mai existe in prezent o ,,UTA”..intelege odata ca cele doua entitati trag la aceasi caruta, care acum se numeste Uta batrana doamna..”- Atletico s-a „sacrificat” obtinand 50% din orice jucator dat la UTA, pe la 16-17 ani, apoi UTA plateste totul (inscriere in competitie,organizare, deplasari, adiacente), ii rodeaza pe viitorii fotbalisti,, le face cota, iar la plecare, la transfer, ia jumatate din pret. Frumos sacrificiu!. Ce reprezinta, ca pret un junior la 16-17 ani ?. (intre 2 si 5 mii eu-maximum).Cit valora Man folosit prin alte echipe ?. Cu banii pierduti de la transferul lui Manm putea cumpara toti juniorii, si apoi sa ia UTA tot transferul. Sa fim seriosi,nici un jucator 100% poprietate UTA ( si sint multi) nu are sansa de a juca in B, nici macar cei achizitionati asta vara. Corect , nu-i asa ?. Dar sa-mi spui ca Atletico s-a sacrificat pentru UTA imi pare ca esti partizan interesat la Atletico, si vrei sa vopsesti realitatea.

      0
      0
  5. Care UTA? UTA nu mai exista, este atletico numai ca sa varuit cu alb-rosu peste galben-albastru! Atletico exista si fara uta, dar uta chiar si cu bd in coada nu mai exista fara atletico! Numai bani si proprietati ai in cap..se vede ca esti doctor comunist

    0
    0
    1. Si-au facut unii echipa in 3 saptamani, uita-te la Afumati. Chiar, usor UTA gaseste 3 under 21, iar pentru restul , „consacrati”, „are balta peste”. UTA poate exista fara Atletico , dar invers nu se poate, ar trebui ca Atletici sa inceapa de jos, sau sa faca o fuziune, dar patronii s au saracit, costa mult si o echipa in C. Atletico are, desigur tineri, ii poate vinde cu 2-3 mii euro,per bucata -nimeni nu-i da mai mult, Doamne fereste, sau coproprietate 50%.. UTA ar avea probleme imediate ( de efectiv) sa tina UTA 2, UTA 3 si juniorii, dar nici nu are nevoie de atatea echipe, atata vreme cit sta in B. Insa mi-e clar dumitre , esti la Atletico, cel putin la „relatii cu presa”. Ia-o ca o semi-gluma. Cit despre „doctor comunist” sa fim seriosi , nu esti tu ala , in calitate sa vorbesti, mai ales ca te ascunzi ca identitate si nu spui cine esti. Singurii ” bani si proprietati” de care am vorbit vreodata sint banii publici mancati in sport, si intrati in buzunare private, iar despre stadioane..nu prea am ce vorbi, doar fiindca ele arata cum arata, iar UTA isi face cu 40 milioane EU, un stadion mai mic ca si Targu Jiu ( 20 mil) , si chiar in mai multi ani. Asta este comunism /

      0
      0
  6. Umflii cifrele exact cum raportau comunistii productia si recoltele..costul stadionului e sub 10 milioane, de unde ai scos 40? 35 milioane a costat cluj arena!! In schimb ai dreptate cu timpul de executie, oltenii s-au apucat mai tarziu, si sunt mult mai avansati cu lucrarea, prima etapa din retur pandurii daca vor mai exista pana atunci vor putea juca acasa fiindca in februarie 2017 au termen de finalizare si se pare ca sunt in grafic

    0
    0
  7. Dumitre, nu vreau polemica cu tine, dar compari mere cu pere, eu vorbeam de fargu Jiu, nu de Cluj sau Craiova, orase necomparabile cu Aradul.. Iti respect orice parere, atata vreme cit e spusa decent. Mi-e spune-mi daca ti se pare corect ca UTA sa plateasca TOTUL, la B,la C , la Judet, la Elite , la under 17, iar Atletico-pentru ca a dat copii de 16-17 ani sa ia 50% din transfer ? Nu Atletico are vina acceptarii a astfel de aiureli, ci UTA, numai ca UTA e Meszar, Pacurar, etc. Asta in timp ce era mai simplu sa aduca din judet si din zona juniori care sa fie !00% la UTA. Despre asta e vorba, unii se fac ca nu pricep, dar , pare simplu. Pentru ceea ce spui : „…Care UTA? UTA nu mai exista, este atletico numai ca sa varuit cu alb-rosu peste galben-albastru! Atletico exista si fara uta, dar uta chiar si cu bd in coada nu mai exista fara atletico! ” te compatimesc, esti unul care nu are dreptul moral sa vorbeasca despre UTA. Cu asta am incheiat orice discutie, pe temele astea, prea mult te-am bagat in seama !

    0
    0
  8. Nici tu nu stii ce vrei sa spui..vorbesti sa nu taci, ce jucatori din judet sa aduca mai buni ca astia de la atletico, care in sectorul juvenil sunt printre cei mai buni din tara? Si ce iti pare nedrept daca se imparte 50-50 intre UTA si Atletico suma incasata pe Denis? Cine a pus mai mult la temelia carierei lui uta bd sau atletico? Oricum Meszar prim-salvatorul spiritului de UTA nu cred ca poate fi banuit ca vrea sa se foloseasca de numele UTA sa-si vanda jucatorii..asta e chiar culmea ca tot pe cel care trage caruta il biciuim!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button