SOIMII PÎNCOTA

Mobilizare maximă la Pîncota pentru vizita colegei de suferință! Dacă nu acum atunci când?





Păstrând speranțe că va câștiga la „masa verde” punctele de la Balotești, Șoimii Pîncota are șanse să câștige și în iarbă primele puncte. Nicio remiză nu ar fi de lepădat pentru început, dar, cu siguranță, „alb-negrii” se gândesc că dacă nici pe colega de suferință nu o dovedesc atunci pe cine?

Nici ACS Berceni nu a punctat deloc în acest sezon, singura diferență dintre ea și Pîncota fiind golaverajul superior. Ilfovenii au marcat 6 goluri și au încasat 26 și, teoretic, sunt mai pregătiți din toate punctele de vedere (fizic, tactic etc..) decât trupa din Podgorie.

Să zicem, totuși, că „șoimii” au făcut un mic pas în față aducându-și un antrenor încă din prima zi a acestei săptămâni. Sub comanda lui Nikola Jovanic, Pîncota a efectuat un ciclul săptămânal de pregătire complet, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum în acest sezon. În plus, antrenorul sârb are doi fotbaliști noi la dispoziție, ambii cu profil ofensiv. E vorba despre mijlocașul Dorinel Popa și atacantul hondurian Randy. Deși nu s-a antrenat cu echipa, Dumitru Mitu e și el la dispoziția lui Jovanic, în timp ce japonezul Murakami încă nu a fost legitimate.

Pe „baricade” sunt și așa-zișii finanțatori Angelo Massone și Salvatore Miccari. Deocamdată, italienii oferă foarte puțin în schimbul a cât cer. Punga lor încă nu s-a deschis cu adevărat, iar Pavel Piroș, cât și alte instituții sau firme arădene ce i-au girat cu încredere încep să-și piardă răbdarea. Poate, o mult dorită victorie mâine, de la ora 11, le va schimba puțin optica, deși nu ar trebui să aibă nimic de-a face una cu alta.

Formații probabile:   

Pîncota: Oprea – Stelitano, Dulap, Vulpe, Sarr – Ianc, Taider – Stoichițoiu, D. Popa, Pătrașcu – Randy

Berceni: Iancu – Ferariu, Sfrijan, Bârsănel – Aioanei, G. Apostol, Ettien, Val. Lupu – Cr. Matei, Grumezescu, Lică.

Arbitri: Dan Dreve (Cluj) – Ovidiu Timar (Marghita), Călin Cimpoieru (Lugoj).Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara), Mircea Sârbu (Hunedoara)

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button