UTA Academie

Medicamente de inimă sau punctele alină totul? UTA Under 17 – Unirea Alba Iulia 1-0





Republicanii mici ai „Bătrânei Doamne” merg ceas în Liga Elitelor, chiar dacă antrenorii lor au palpitații la inimă meci de meci. După ce etapa trecută au revenit de la 0-2 la Sibiu, astăzi, în fața celor de la Unirea Alba Iulia, utiștii s-au jucat cu ocaziile de poartă.

Până la urmă, câștigătoarea avea să se întâmple dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Obrad și obținută de Luca Bodri (ambii foto), cu 14 minute înaite de concluzia partidei. „O să ne luăm medicamente de inimă la noi, că văd că altfel nu merge. Am avut și azi cel puțin 5-6 situații clare de gol, câte două pentru Faur și Gruiescu și câte una în dreptul lui Toma Bodri și Sabău, acesta nimerind bara cu o lovitură de cap. Apoi, oaspeții au avut și ei o bară la 1-0, trăim periculos și nu e bine. Sigur, la final sunt importante punctele și uităm de multe, doar că trebuie să facem cumva să valorificăm mai mult ocaziile create în urma jocului bun”, a menționat Costel Bogoșel, care stă pe banca UTA-ei Under 17 alături de Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.  

Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frei – T. Bodri, L. Bodri Gruiescu (65 Șicolvan) Deta (77 Coste) – Petcuț (10 Damian, 65 Obdrad), N. Faur a fost echipa „alb-roșilor” contra „alb-negrilor” din Cetatea Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button