Gloria LT Cermei

Ighiul o așteaptă pe Cermei cu un alt antrenor și „Sabia lui Damocles” deasupra capului





Două dintre formațiile bune ale seriei a 4-a a Ligii a III-a se înfruntă mâine după-amiază la Galda. Performanța Ighiu e detașată temporar acolo ca urmare a faptului că suprafața de gazon de pe arena „Cetate” e în proces de cosmetizare. Teoretic, Cermeiul ar trebui să se simtă bine la Galda, din moment ce în urmă cu trei săptămâni o învingea pe Industria cu 1-0, dar datele problemei stau puțin altfel.

După o săptămâna tumultuoasă, declanşată de eşecul de la Deva, demiterea antrenorului Adorian Himcinschi şi înlocuirea acestuia cu Vasile Ursu, fostul director secund, plus conflictele cu Bold şi Mintaş, jucători care şi-au reziliat înţelegerile cu divizionara terţă, Performanţa Ighiu este obligată să învingă nou-promovata arădeană pentru a îndepărta presiunea. „Este un moment delicat al echipei şi ne apasă această criză. În momentul acesta suntem obligaţi să câştigăm, cele trei puncte sunt vitale pentru noi şi indiferent cu cine jucam, victoria este primordială. Băieţii au înţeles situaţia, că trebuie să-şi schimbe atitudinea şi să arătăm o altă faţă a Performanţei, conformă cu valorea lotului şi pretenţiile clubului”, a precizat Vasile Ursu, cel care duminică va împlini 38 de ani, pentru ziarulunirea.ro. Antrenorul ce va debuta în eşalonul terţ nu poate conta nici pe Cherecheş, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Nici Cermeiul nu trece prin cele mai fericite momente, înfrângerea din derby-ul zonal cu Sebișul fiind digerată ceva mai greu. Au contat și unele declarații date înainte de partida cu Naționalul, astfel că Mircea Aslău a decis să schimbe puțin „placa”. „Aș vrea să vorbim mai puțin în presă și mai mult pe teren”, a fost singura remarcă a antrenorului Gloriei. Gurban ar putea absenta mâine, iar Varga e și el incert. Fostul mijlocaș al Wislei Cracovia a acuzat ceva dureri la genunchi și nu s-a pregătit toată săptămână, însă ar putea forța mâine, începând cu ora 15. De menționat că Cermeiul se pune pe drum în dimineața jocului.

Formații probabilă:

Ighiu: Tiut – Gîț, Ov. Turus, Vlădia, Cornea – Fetița, Boldea, Poiană, Făgărașanu – S. Szekely, R. David.

Cermei: Fl. Rusu – Petrache, Cotoc, Calvin, Suslak – Coșa, Nistor, Purece (N. Varga), Aldan – Diarra – Bulza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button