UTA AcademieUTA Arad

Livetext: UTA – Juventus București 0-1, final și Ripensia – UTA II 4-1, final





Astăzi, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc o întâlnește pe Juventus, grupare bucureșteană ce a împrumutat numele de la…„Bătrâna Doamnă” a fotbalului italian. Oaspeții arenei „Motorul” sunt liderii campionatului, în timp ce arădenii au căzut pe locul 6 după rezultatele weekendului trecut. De la ora 15,30, site-ul nostru vă ține la curent cu desfășurarea evenimentului, tot ce aveți de făcut fiind să dați un click AICI

Formații probabile:

TA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Jorza, Chindriș – Strătilă, Covaci, Andor – Curtuiuș.

Juventus: R. Stoian – Val. Dima, I. Morariu, Beţa, Carabela – Val. Bărbulescu, Al. Roşca – Chipirliu, Băjenaru, Stoenac – Buhăescu.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Mihai Marica (Bistrița), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Dorian Barzuca (Lugoj)

Observatori FRF: Ioan Onicaș (Zalău), Valer Vancea (Oradea)

***

Totodată, detalii de la meciul de Liga 3-a, din cadrul etapei a 6-a, dintre Ripensia Timișoara – UTA II puteți vedea apăsând AICI

Primul „unsprezece” al arădenilor este următorul: Mara – D. Lazăr, Celea, Wild, Copaci – Gîrbiță, Coadă – Stahl, Ghergar, Ungurianu – Ignea. Pe bancă: Mureșan – Tarcea, Pop, Vasile, Toma, Iova.

23 comentarii

  1. NumAI e nimic de zis voi scrieti ca covaci titular bineinteles ca vlad michel este titular covaci pe banca ,sa numai zic de cateva zile scrieti ca icim e vineri la ora 18 ,acum ca este meciul sambata la ora 18 numai conteaza pt voi .La articolul cand ati scris ca la cris la meci in ceva derby din div d din sursele voastra va fi gornic arbitru ai avut scuza ca gornic a primit meci la div c acum sunt tare curios ce mai este de spus ?frumos ar fi sa multumiti celor care va descopera o greseala nu doar sa corectati ceea ce ati gresit in articol

    0
    0
    1. Scuza-ma ca te intreb, dar tu stii sa citesti? Scrie formatii probabile deasupra celei cu Covaci? Cea buna o gaseai la link. Dar daca dezinformam atat de mult de ce nu apelezi la un alt site ca nu ne suparam? Greseala cu baschetul intr-adevar ne-o asumam, cat cu delegarea lui Gornic cred ca am fost clar atunci. Vineri la amiaza a aflat ca va merge sambata la Liga a 3-a si a fost schimbat de la Criș…

      0
      0
  2. un singur fotbalist avem pe teren acela e stratila dar din pacate repede ii inconjurat de 2 sau 3 fotbalisti de la juventus care mia placut iarasi tineri jorza si david sau cum il cheama , curtuius tot cu spatele la poarta cu un singur varf nu faci nimic roly stai la ciupeala doare cade un gol si te inchizi nu fenta fotbalul ca te taxeaza , hai uta

    0
    0
    1. Mai lasa-ma domnule si cu stratila ca a fost zero astazi…tot o intoarce si iar o intoarce si n-o da la nimeni…

      0
      0
  3. Cu Vlad sau cu Covaci e totuna. UTA, ca de obicei, nu joaca nimic in prima repriza. Nici o faza pe poarta, nici o ocazie. O bubuiala fara noima si fara rost, atata poate produce R Nagy, adul;atul galeriei. Si daca vor castida ,utistii ne arata ca nu joaca nimic. Cum, sa poti suporta un asemenea joc ? Este 0-0 , la pauza, Juventus paseaza , UTA bubuie. Cum drk sa mergi la meci ? Doar daca esti masochist ! Juniorii lui Atletico au devenit, in acest moment, balastul, partea proasta, de la UTA, Vlad si Jorza sint nulitati, iar Burla joaca doar faza defensiva (deocamdata, dar in atac , fotbalul nu e facut doar sa bati lovituri libere). Echipa e tinuta in joc de aparare, chiar si Stratila , in prima parte este NUL. UTA a ajuns intr-o situarie foarte grea, gratie lui Nagy si Meszar. Este JALNIC ce joc are UTA, repet, chiar daca va castiga, prima repriza a fost NULA.

    0
    0
  4. Nu ne bat adversarii,ne bat arbitrii….nu ne bat arbitrii, ne batem singuri…așa ceva mai rar vezi…asta trecând peste jocul mediocru prestat de UTA…este ceva atât de normal incât nici nu mai ai ce să comentezi.

    0
    0
  5. Atat se poate..asta avem cu asta defilam..ca noroc ca sunt echipe mai slabe, altfel eram la retrogradare daca nu erau pancota, berceni, balotesti, resita, tarlungeni si poli asu..de fapt se cunosc retrogradatele atat in prima liga cat si in a doua..

    0
    0
  6. Am intrat aici să văd ce mai comentează pretenii mei din Arad. UTA este în cădere liberă ca și Chindia dealtfel. Două echipe care nu au avut adversari sezonul trecut și s-au jucat de-a promovarea și probabil dacă o făceau erau ciuca înfrângerilor în liga. 1. Nu vă mai stresați băieți, drunul este lung. Bine că sunt ambele echipe măcar în B, alții nu mai au deloc echipă, din orașe mari. Acum este la modă să ai echipă și să joci în alt oraș ! A ajuns de râs fotbalul de pe la noi. Să vedem ce facem cu Armenia astăzi și marți cu Kazakhstan. Ne . batem cu lumea 3 în fotbal, nu mai avem fotbalul de acum 30-40 ani când învingeam echipe mari,nu din astea mici ….Baftă UTA și Chindia pe mai departe , două echipe cu tradiție în fotbalul românesc care se chinuie prin liga 2. Nu vă mai certați degeaba. Succes !

    0
    0
  7. Dragii mei utisti,Nagy zice ca UTA n a mai pierdut de 1 an acasa,de la meciul cu Medias din prima etapa(asa este)(2 egaluri in acest campionat)….,dar azi am luato pe cocoase de la Colentina,venita din C si noi am fost la baraj pentru liga 1.Sa mai tacem cu ,,campioana provinciei,,ca din 71 jucam slabut iar in Cupa Romaniei ne a batut toate ciurucurile si descultii!!!La inceputul meciului cu Juventus,mijlocasii nostrii cadeau pe jos precum bobocii de rata,deci ce sa cautam in liga 1 ca suntem precum Pancota !!!Acum gata vise de promovare si macar Daniel Oprita, uite ca nu a luat 2 goluri ca UTA in prelungirile meciului de astazi….De n ar promova Brasovul,dar la UTA jocul e submediocru,cu jucatori lenti si fara talie in atac si oare daca e ratata promovarea de ce nu se aduce un alt antrenor principal ?Nici o demisie????Si cei din liga 3a au icasat 4 la Ripensia Tm.Rusine, pentru cine pricepe…..!

    0
    0
  8. Astia-s banii, asta-i lotul, adta-i echipa! …mult mei slaba si mai putin motivata decat in sezonul trecut…Ne putem mentine inca un an in liga a doua si cand vom avea baza materiala (stadion) si financiara, ne vom putea gandi la Liga intai. Indiferent de liga, HAIDE UTA! 🙂

    0
    0
  9. Un singur gand mai am : Destituirea lui Meszar, si a lui Nagy, astia doi nu stiu, nu pot, in plus au si parazitat UTA, pentru Atletico. Am zis ..destituirea..nu demisia , ca astia doi nu au onoarea de a-si da demisia. Problema haiosa este cine este sef peste UTA, cine poate ( are puterea) sa-i dea afara. Ca un pronostic ; vor continua ambii, vor da vina pe jucatori, cel mult Meszar isi va incerca salvarea , dandu-l afara pe Nagy.. Sint necesare minime 3 mari reforme ; 1 Renuntarea la minim 50% din ceea ce este Atletico, la UTA. antrenori si jucatori, 2, Renuntarea la liga judeteana,, refacerea loturilor, si la anul un om in care sa putem crede . Oricum …nu Meszar !. Aducerea utistilor….la UTA !! . Nu am mai fost la un meci, la arena, , de mult, si nici nu o sa mai merg , daca Meszar si Nagy raman , in continuare la UTA. Eu nu sint….masochist !. Ceea ce am vazut azi, la TV este inacceptabil, este un mod de a fura bani publici, este o incercare de bataie de joc fata de brandul UTA, se cheama incompetenta ..dusa la absurd. Eu nu pot accepta asa ceva.

    0
    0
      1. Un suporter care nu poate dormi noaptea dupa jocul echipei UTA, un suporter care pricepe citew ceva, stie destule si mai ales intelege cit de greu ii este Dlui Meszar sa fie sef si la Atletico si la UTA si este tot sportul aradean. E geu dom’le, dar omul are metode, il va da afara rapid pe Nagy,..ca sa-si salveze pielea !

        0
        0
    1. Asa e de usor sa strigi demisia demisia …hai ca in locul lui Nagy gasesti altul , dar raspunde-mi scurt si la obiect , pe cine vezi in locul lui Meszar ?

      0
      0
  10. UTA nu trebuia sa ia bataie .juveti bucuresti nu au aratat cine stie ce cu toate ca jucatori si au dat silinta nu e vina lor ca se fac expermente .a fost un autogol dar i se poate intampls orcarui fotbalist si la case mai mari .egalul era cel mai echiabil

    0
    0
  11. Fotbalul se joacă pe goluri băieți, unii ratează alții înscriu. Asta este. Și noi la Târgoviște visam frumos , însă ne-a scos din vis două înfrângeri consrcutive pe fondul ratărilor mari ale noastre. Noi am ratat, adversarii au marcat ! De asta este frumos fotbalul. Dacă UTA învingea astăzi , îi ridicați în slăvi că am învins liderul, acum că au pierdut prin acest autogol, îi criticați. Lăsați timpul să decidă. S-ar putea ca din retur să devină alții mai puternici, banul dictează. Juventus Colentina îl are pe Chivochian acolo manager de club și știe ce să facă. Totuși UTA a vândut bine pe băiatul ăla Man la Steaua. S-a mai auzit ceva de el ??? Alte echipe vând mai mult în favoarea jucătorului, nu și al clubului. De ex: noi la Târgoviște îi dăm apoape pe gratis. Vezi Popa luat de Dinamo. Cum să progresezi așa ?! Fotbalul este o afacere, nu fotbalul de altădată. Mi-aduc aminte de un meci în liga 1 prin 1982 cu UTA, cu Ducadam portar. Juca regretatul Dobrin la Târgoviște, iar Duckadam scotea mingile din vinclu de oriunde. Ce vremuri… Ce fotbal… S-a dus demult și cel puțin eu nu cred că voi mai vedea vreodată în această viața spectacolul fotbalistic.

    0
    0
    1. nu ne intereseaza ce faceti voi la targoviste, si nici de sfaturi nici de parerile tale..fa-ne sa ne fie dor de tine..

      0
      0
  12. realitatea este ca aradul …la jocul pe care il presteaza este cam ,,sus,, in clasament….locul lor este undeva la mijlocul clasamentului…in afara de acuze..ca na jucat nu stiu cine , ca nu avem antrenor , ca ne fura arbitrii , ca am vandut jucatorii , etc…nu este nimic de capul vostru…vai de ,steaua voastra,, ( ca si asa cei 500-1000 de spectatori au poze pe telefon in culorile clubului ,,jijinho,, ) ca sa nu mai spun de cum arata celebrul stadion ,,motorul,, ( ha ha ha ha )….ce sa cautati voi in liga 1 mai lesinatilor….etapa trecuta a facut instructie cu voi o fosta echipa de liga 3 a…

    0
    0
  13. Cam răutăcios băiatul ăsta ,,Raul”. Mai bine tăcea, cum a mai spus-o și colegul său anterior. Probabil că este vreun copil needucat, care nu are o cultură fotbalistică, respect față de adversari și cei ce scriu pe aceste site-uri. Nu-i site-ul lui personal și tocmai de aceea n-ar trebui să aibă o astfel de atitudine.Și Aradul și alte echipe fac parte dintr-o competiție în care unii câștigă, alții pierd. Copiii ăștia nu prea înțeleg nimic din toate acestea, vot totul imediat, au dispreț față de ceilalți din cauza educației precare dată de părinți. De aici pleacă totul. Oricum nu are rost să mă cobor la nivelul său. N-ar înțelege nimic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button