SOIMII PÎNCOTA

E oficial: Meciul Șoimii Pîncota – CSM Râmnicu Vâlcea nu se joacă!





A venit și momentul primei înfrângeri la „masa verde” a „lanternei roșii” a Ligii a II-a la fotbal. Date fiind ultimele evenimente de la club cu eșuarea „operațiunii Curtea de Argeș” și odată cu ea și împrăștierea în stânga și în dreapta a componenților lotului (rămași, de altfel, și fără antrenor), conducerea executivă a clubului i-a scutit pe cei de la CSM Râmnicu Vâlcea de o deplasare până în vestul țării. Totodată, nici arbitrii sau observatorii nu vor mai fi puși degeaba pe drumuri.

Prin urmare, pe masa Comisiei de Competiții va ajunge o adresă oficială de la Șoimii Pîncota în care se specifică negru pe alb că: „Pur și simplu suntem în imposibilitatea de a organiza jocul oficial de sâmbătă, de la Șiria. Ce se va întâmpla mai departe nu mă întrebați, fiindcă nu știu”, ne-a mărturisit Dorin Micșa, directorul sportiv al divizionarei secunde arădene. Pe cale consecință, meciul dintre Pîncota și Vâlcea, din cadrul rundei a 12-a a eșalonului secund, nu va mai fi programată sâmbătă, de la ora 11.

Probabil, finanțatorii italieni, Angelo Massone și Salvatore Miccari, așteaptă să vadă dacă mâine echipa nu va fi deja exclusă din campionat din motiv de…juniori. Mai sunt de prezentat probe (respectiv adeverințe medicale pentru jucători) în cazul meciurilor „republicanilor” Pîncotei cu Sibiul și Lugojul. Dacă acestea nu ajung la timp la Casa Fotbalului sau nu vor fi admise de Comisie, Liga a II-a rămâne în doar 19 competitoare.









3 comentarii

  1. Italienii ca italienii…Da nici papitzoii astia MicsaBarbu, pe ce pun mana…lor inca nu le e rusine? Unde se duc, se fac de ras.Papagalii.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button