UTA Academie

UTA II, cu problema punctelor și cea a formei jucătorilor înainte de vizita Reșiței: „E necesar să arătăm o altă față”





Teoretic, schimbarea antrenorului principal al UTA-ei ar trebui să le dea un imbold și fotbaliștilor de la „satelit”. La rândul lor, urmează să fie descoperiți încetul cu încetul de Laurențiu Roșu și niciodată nu se știe când pot face pasul spre Liga a 2-a.

Deocamdată, însă, rezultatele și prestațiile din Liga a 3-a nu-i prea recomandă pentru un salt, dar lucrurile se pot ameliora încă de sâmbătă. Adversarul este din categoria celor cu pretenții, așa că e nevoie de cea mai bună evoluție din partea tinerilor utiști. „Din câte știu, Reșița încearcă să promoveze și va dori să câștige la Șiria. Sunt o echipă ce îmbină experiența unor jucători ca Zimmermann, Breșneni sau Liuba cu câțiva tineri interesanți. Dar, cel puțin la capitolul juniori stăm și noi bine, doar că prestațiile băieților nu au fost prea convingătoare până acum. Atât individuale, care contează și ele atâta timp cât sunt monitorizați de antrenorii primei echipe, cât și ca echipă. Tocmai de aceea, e necesar să arătăm o alt față sâmbătă și, totodată, să mai punem  și niște puncte la păstrare”, a menționat Dan Oprescu, tehnician înscris la cursurile Licenței PRO ce încep în luna februarie. Pe banca UTA-ei II, fostul mijlocaș al Telecomului stă alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

Există și vești bune în ceea ce privește recuperarea jucătorilor accidentați. Mandache, Dobrean și Ghiunghiuș se antrenează normal și, teoretic, se poate conta pe ei sâmbătă (ora 15) în confruntarea de la Șiria. În schimb, va absenta Wild, eliminat cu Ripensia, iar în condițiile în care și Manea lipsește la prima echipă e de așteptat ca antrenorii „satelitului”  să aibă ceva probleme de efectiv pentru centrul defensivei. Cu atât mai mult cu cât și juniorii au meci la Liga Elitelor duminică, la ora 12, contra celor de la Olimpia Satu Mare.

FOTO: facebook Ripensia Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button