Gloria LT Cermei

Aslău tună și fulgeră la adresa arbitrilor: „Își bat joc de munca noastră, greșesc enorm mai ales din cauza lipsei de valoare”





Odată cu remiza de pe terenul Ighiului, se părea că Lunca Teuz Cermei va reveni pe linia de plutire, dar Lugojul a adus-o din nou cu picioarele pe pământ. Dar, în opinia antrenorului „alb-roșilor”, victoria lui Bozian et. comp a fost favorizată de prestația jalnică a brigăzii de arbitri. „Nu vreau să mă leg neapărat de arbitraje, dar își bat joc de munca noastră din timpul săptămânii. Arbitrii sunt slabi, greșesc enorm mai ales din cauza lipsei de valoare. Nu știu să urmărească partida, nu vor progresa niciodată, se cred la televizor probabil. De la primele partide ni s-a dus vestea că la Cermei este Valea Jiului și uite că toți ne dezavantajează acasă. Sigur, încă nu avem nume, am pornit de jos, reprezentăm o comună mică dar vrem să fim lăsați să jucăm. Am avut și noi ocazii mari dar nu am marcat, avem de corectat și noi jocul pe care-l facem pe partea ofensivă. Sigur că avem și noi vina noastră dar vom încerca în continuare să ne mobilizăm să facem puncte. Urmează Ripensia și am dori să ducem puncte de la o echipă puternică, să vedem ce reușim. În deplasare suntem mai relaxați și culmea, am fost arbitrați foarte corect în deplasările pe care le-am avut de unde am și venit cu puncte. Dar acasă …”, a menționat Mircea Aslău, care, în principiu s-a legat de hențul de penalty al lui Calvin și încă două-trei faze dubioase în careul timișenilor în dreptul lui Diarra și Bulza.

Petruescu: „Am câștigat pe un teren unde greu se vor mai scoate puncte”

Despre Cosmin Petruescu se știe că este unul dintre cei mai preocupați și moderni tehnicieni din Vestul țării, iar azi a reușit să pună în scenă o partitură câștigătoare. „În primul rând, felicit ambele echipe care au făcut o partidă bună, a fost un meci foarte disputat. Adversarul are jucători valoroși, sunt omogeni, cu experiență Liga a 2-a, dar nu pot să nu remarc caracterul și atitudinea impecabilă a jucătorilor mei, care au câștigat aici de unde greu se vor mai scoate puncte. Am fost primiți bine la Cermei, apreciem munca celor de aici care au făcut o bază frumoasă pentru Liga a 3-a. La noi, mai sunt probleme financiare, administrative și de altă natură și nu ne propunem prea curând o promovare. Este o serie mai echilibrată ca în anii anteriori, fiecare poate câștiga cu oricine, va promova echipa care va reuși să aibă constanță în jocuri bune și victorii”, a spus profesorul de la „cârma” Lugojului.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button