Fotbal feminin

Fetele Ineului , la al doilea insucces consecutiv afară!





Deși își anunța intențiile de promovare, echipa de fotbal femin a Ineului demonstrează că nu prea are față de așa ceva. După 1-4 la Satu Mare, cu juniorul, „alb-albastrele” au pierdut cu 3-0 și în „fieful” celor de la Fortuna Becicherecul Mic, unde, de altfel, se întoarce duminica viitoare pentru o partidă în Cupa României.

Deși au avut o posesie superioară a balonului, asta nu le-a ajutat deloc pe ineuance. „Ne-am trezit în dezavantaj de două goluri pe tabelă și era doar minutul 10. De abia atunci am început să jucăm și noi, să pasăm mai mult ca altădată, dar am ratat ocaziile ce ne-ar fi băgat din nou în meci. Spre final, am încasat și golul trei și asta a fost totul. Venim după o săptămână în care am avut ceva probleme interne, nu ne rămâne decât să ne antrenăm bine zilele ce urmează, iar săptămâna viitoare să arătăm o altă față în Cupă”, a declarat antrenorul Cristian Sculici, încurcat destul de mult de absențele lui Cociuba, Dragoș și I. Longa.

În județul Timiș, Ineul a jucat în formula: Moț (85 Măcealru) – Mogocs, Haida, Covaci, Preală – Vamanu, Nicodin, Mihăieș – Joldeș (75 Cristea), Ancăș (85 Striffler), Cozac.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button