UTA Arad

Polgar, fundaș central de conjunctură: „Greu în zece oameni aproape tot meciul, pregătisem cu totul altceva”





Problemele de efectiv ale „Bătrânei Doamne” s-au văzut cu ocazia primei schimbări efectuate de Laurențiu Roșu după eliminarea lui Burlă. Fiindcă nu a dorit să riște cu Celea, un fotbalist care ar fi debutat cu această ocazie în Liga a 2-a, tehnicianul arădenilor l-a trimis pe pe teren pe Norbert Polgar.

Titular cert al postului de fundaș dreapta în stagiunea trecută până la accidentare, fotbalistul de 26 de ani nu s-a descurcat tocmai și în centru. „Nu am mai jucat de la juniori fundaș central, dar mi-a fost greu doar prin prisma faptului că a trebuit să alergăm cu toții mai mult ca urmare a inferiorității numerice. Chiar nu înțelegem de ce a trebuit eliminat Burlă, căci noile reglementări spun că ajunge cartonașul galben la o fază de penalty dacă faultul nu  e dur. Dar, ne-am trezit în zece și, practic, am fost nevoiți să jucăm să schimbăm totul. Pregătisem cu totul altceva, un joc de pressing, ne doream să stăm cât mai sus în teren, dar cu un om în minus era greu să mai jucăm la fel. Ne pare și nouă foarte rău că nu ne regăsim, nici moralul nu este prea ridicat, avem repede mare nevoie de o victorie”, spune Polgar, care a revenit pe poziția sa obișnuită, cea de fundaș dreapta de abia după înlocuirea lui David și coborârea juniorului Tănase în centrul defensivei. „Am deja patru săptămâni complete de pregătire cu băieții, mă simt bine din punct de vedere fizic”, a mai menționat arădeanul, care are șanse mari să-l lase pe bancă pe David, cel care nu se regăsește de trei meciuri încoace.

Polgar a comentat și faza golului de 2-0, când Mureșan a înscris nestingherit cu capul din mijlocul unui careu populat cu fotbaliști arădeni. „Fiecare dintre noi trebuia să acoperim o zonă, dar unul dintre colegii mei a ieșit din dispozitiv lăsându-mă cu doi adversari. Sunt greșeli pe care trebuie să eliminăm ca să emitem pretenții la rezultate pozitive”, a adăugat utistul.

Acesta e convins că echipa sa poate începe o serie câștigătoare, dar are de făcut o observație. „Se vede că echipele care au fost sus campionatul trecut nu se mai regăsesc în acest an și aici mă refer și la Călărași sau Chindia. Sunt alte formații care au luat avânt, care au venit puternic din spate din postura nou promovatelor, așa cum am fost noi anul trecut și aici mă refer în special la Juventus, dar și Sepsi și chiar Foresta. Pe hârtie, avem un program destul de bun până la finalul turului, dar trebuie să fim foarte concentrați, căci fiecare meci e greu în felul lui”, a încheiat Norbi Polgar.

 

Un comentariu

  1. Nu pot intelege de ce Polgar ii ia apararea lui Burla. mai facuse una lata la Brasov,dar mai are inca altele la activ, in plus este un tip extrem de necontrolat, agresiv. Marcajul si acoperirea fundasilor centrali, la Satu Mare a fost „umbra si vis”. Cum Polgar si David sint aproximativ egali, prevad o lupta aspra pentru post. Privindu-l linistit, la 24 ore, la ceea ce a facut la acea faza, Burla iti poti pune multe intrebari, de tipul celor care le-a produs Cretu, aseara, in meciul Steaua-Gaz Metan. Prea aiurea si fara sens, s-a comportat, Burla, ca sa-i poti da circumstante atenuante. Eu unul nu il pot intelege, a primit sanse, este preferat altora, el ,in loc sa progreseze, se tine de prostii, in teren.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button