Liga a 3-a

Confesiunea „ucigașului” de arădene. Bozian: „Parcă, aceste partide au ceva aparte, simt o motivație în plus”





De când a plecat din fotbalul arădean, Bogdan Bozian a făcut mereu partide bune împotriva formațiilor din județul Arad. Nădlăcanul le-a creat destule neplăceri celor de la Național Sebiș și CS Ineu stagiunea trecută, pentru ca acum să vină rândul celor de la Lunca Teuz Cermei.

Mijlocașul ofensiv a izbutit „dubla” prin care Lugojul a plecat cu toate punctele de la Cermei. „Revin cu plăcere în județul natal chiar și ca adversar, am un sentiment așa mai deosebit. Chiar dacă eu tratez la fel toate partidele, parcă acestea din Arad au ceva aparte, simt o motivație în plus. Aș vrea să văd cât mai multe echipe din Arad în ligile superioare, alături de  UTA în liga a doua, dacă nu chiar pe UTA în elită. Îmi pare rău de Pîncota, dar mă bucur că sunt trei  chipe în Liga 3-a. Am venit la Lugoj pentru domn’ profesor (n.a. Cosmin Petruescu), un profesionist adevărat, care așteaptă multe de la mine. Este o presiune pe mine, oamenii așteaptă multe de la mine și eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Am fost foarte bine primit în vestiar, mă simt foarte bine, așa cum a fost și la Hunedoara, merg cu plăcere la antrenamente. Avem un grup foarte unit, jucători tineri și foarte talentați care, pregătiți de domnul profesor, uitați ce rezultate bune fac. Poate, în viitor, voi juca din nou la o echipă din județul Arad care evoluează în ligi superioare, sigur că la un moment dat m-aș retrage și eu spre casă, dar mai este până atunci. Dedic cele două goluri de astăzi la doi colegi și prieteni buni, Florin Lazea și Beni Dobra, care și-au sărbătorit în această săptămână ziua de naștere”, a precizat Bogdan Bozian.

Apreciat de ambii tehnicieni

„Nu ne-a surprins adversarul, am mai jucat un amical cu ei. Am încercat să îl blocăm pe Bozian, dar el se mobilizează bine când joacă împotriva echipelor din Arad. Îi blochezi piciorul drept, îți dă gol cu stângul cum a  fost astăzi. E un jucător foarte valoros” – Mircea Aslău, antrenor Lunca Teuz Cermei.

„Mă bucur să-l am pe Bozian, e un decar, un jucător important, mi l-am dorit de anul trecut, dar a ales Hunedoara atunci. Sper să îl am sub comandă cât mai mult timp, alături de ceilalți jucători din județele învecinate cu care să formăm o echipă unită” – Cosmin Petruescu, antrenor CSM Lugoj.

2 comentarii

  1. Poate are Rosu ochi pt el in iarna..a mai marcat un aradean in divizia c..e vorba din pacate de Catalin Hlistei, care prin plecarea la Pandurii a facut un pas inainte…si doi inapoi!! Ce bun era acum la Satu mare pt UTA, iar el marcheaza pt pandurii II…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button