Gloria LT Cermei

Dani Bulza asigură: „Chiar dacă nu ne convin eșecurile, suntem o echipă unită”





Cermeiul a fost nevoită să renunțe la sistemul cu doi atacanți de meserie folosit sezonul trecut și asta din cauza regulei celor trei fotbaliști Under 19 din Liga a 3-a. Alexandru Sălăjan rămâne cam de fiecare dată pe bancă și asta pentru că Dani Bulza pare mai în formă în această toamnă.

„Vârful” de 21 de ani a marcat și sâmnbătă, contra Lugojului, dar reușita sa avea să conteze doar la capitolul statistică. „Din păcate, nu a ajuns golul meu. Am jucat mai bine astăzi, am dominat partida, dar din cauza unor greșeli de arbitraj scorul ne-a fost defavorabil. Cred că este lipsă de valoare la acești arbitri neexperimentați care ne fluieră acasă. În deplasare am avut arbitraje mult mai bune, am fost lăsați să jucăm și am și câștigat. Asta este, mergem mai departe, suntem încă în grafic. Suntem o echipă unită și, chiar dacă nu ne convin eșecurile, trecem peste ele și ne pregătim pentru următoarea partidă”, spune fotbalistul împrumutat de la UTA.

La finalul acestei săptămâni, „alb-roșii” de pe Teuz ajung la Timișoara pentru „duelul” cu una dintre formațiile cu pretenții ale seriei. „Pe Ripensia îi știm din amicalul din vară, atunci i-am învins, cred că o putem face și de data aceasta”, a fost remarca optimistă a fiului președintelui celor de la Lunca Teuz Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button