UTA Arad

Zi de studiu pentru Roșu, din nou în iarbă de mâine dimineață





Reveniți de la Satu Mare, jucătorii „Bătrânei Doamne” au primit liber până mâine dimineață. În tot acest timp, Laurențiu Roșu a rămas să se familiarizeze cu tot ceea ce înseamnă UTA, participând pentru prima oară la obișnuita întâlnire săptămânală dintre conducerea executivă și antrenorii echipelor de Liga a 2-a,Elite și Liga a 3-a.

Din păcate, pentru noul tehnician veștile nu sunt prea bune de la „satelit”, în sensul că nu prea există vreun fotbalist care să facă saltul rapid spre Liga a 2-a. De altfel, fostul international a lucrat toată săptămâna cu unii dintre ei și doar pe Celea l-a inclus în lot contra Olimpiei, dar când a venit momentul să-l introducă pe teren în locul lui Filaret care trecuse pe stânga în locul eliminatului Burlă, a făcut o improvizație cu Norbert Polgar în centrul defensivei.

Cert este că Roșu și-a reafirmat dorința de a nu schimba sistemul de joc, deși lotul suferă din punct de vedere numeric și calitativ. De altfel, chiar la prima sa conferință de presă noul „principal” recunoștea că mai are nevoie de doi atacanți pentru 4-4-2, cât despre restul lipsurilor preferă să vadă exact ceea ce are la dispoziție înainte de a mai cere, eventual, fundași sau mijlocași.

Până una alta, conducerea i-a prezentat o listă cu posibile achiziții din rândul fotbaliștilor liberi de contract, rămâne de văzut dacă va și ajunge cineva chiar în această săptămână. Antrenementele se reiau chiar mâine dimineață pentru un ciclul săptămânal ce se încheie sâmbătă după-amiază (ora 15) cu partida împotriva Dunării Călărași. Cele două echipe își dau întâlnire după 4 luni de la acea dublă manșă ce avea ca miză calificarea la ultimul baraj pentru Liga 1.

FOTO: UTA Media Design

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button