UTA Arad

Răducioiu – la Arad pentru a intermedia aducerea unui adversar de calibru la inaugurarea noului stadion





Chiar dacă la ora actuală nu se cunoaște termenul real până la care noul stadion „Francisc Neuman” va fi gata, în baza relațiilor de prietenie pe care le are la Arad prin Liviu Ilea (director sportiv la Șoimii Pîncota), Florin Răducioiu s-a oferit să dea o mână de ajutor în găsirea unui adversar de calibru la inaugurare. Se vorbește despre grupări de Serie A, printre care și AC Milan, dar, deocamdată, totul e la stadiul de discuții.

Fostul atacant al naționalei României și însoțitorii săi, apropiați ai impresarului lui Marco Verratti (Donato di Campli), Giorgio Timpani și Emiliano Cristiani, s-au întâlnit cu viceprimarul Aradului, Călin Bibarț, care s-a arătat deschis pentru o colaborare. Edilul le-ar fi spus oaspeților săi că cel mai repede stadionul va fi finalizat în toamna anului viitor, un meci amical dintre UTA și una dintre forțele din Il Calcio urmând a fi legat cu cel mult 6 luni înainte.

Răducioiu, Timpani și Cristiani vor rămâne în orașul nostru încă două zile, urmând – probabil – să se vadă și cu șefii echipei fanion a Aradului. Italienii sunt atrași de talentele „Bătrânei Doamne”, urmând, să se poarte, din câte se pare, și discuții concrete despre unele dintre ei.









18 comentarii

  1. Hopa…sa intelegem ca sa devansat termenul din 2018 in 2017 , sau e doar o lauda fara acoperire a lui Bibart…

    0
    0
    1. 3:20 Stadionul UTA pe când e gata?
      Îmi place · Răspunde · 1 · 14 octombrie la 14:12
      Gheorghe Falca
      Gheorghe Falca · 2017 stadion. 2018 hotel
      Îmi place · Răspunde · 16 octombrie la 00:11

      0
      0
  2. Doamne iarta-ma de nu s-a intors lumea cu fundul in sus. Pai aajums „parnaie” asta sa intermedieze meciuri?

    0
    0
  3. Hai sa vorbim nimic. Nimeni nu stie cand va fi gata stadionul dar noi pregatim meciul de inaugurare. Trista tara, plina de umor!

    0
    0
  4. Da da, noi luam bătăi pe sate da vine Milan. Poate cu portaru (ala de la poarta staionului lor) si cu femeia de serviciu. Io nu stii, nu v-o ajuns inca cu italienii in fotbalul aradean?

    0
    0
  5. Nu,ati inteles gresit. Vine Milanul cu juniorii de 15-16 ani,probabil,ca doar echipa mare nu va vedea Aradul.

    0
    0
  6. Asta poate fi gluma anului in Arad.Deci tu habar nu ai cand va fi gata stadionul, Edilul le-ar fi spus oaspeților săi că cel mai repede stadionul va fi finalizat în toamna anului viitor”dar tu vrei deja sa organizezi un meci cu Milan.Doamne mare iti e gradina

    0
    0
  7. importanta e fraza in care se spune ca – italienii se vor intalni cu conducerea
    uta-ei , sunt atrasi de unele talente ale aradului. restul eapa de plaoie.

    0
    0
  8. Poti sa-l intrebi, pe vicele asta, daca stie cum se joaca fotbalul cu mana sau cu piciorul, ca de practicat fotbalul sigur nu la practicat dar nici un alt sport. E ste doar campanie electorala.

    0
    0
  9. Trebuie sa visam la lucruri marete, ca Liga1 si Milan. Fara vis nu se poate. Chiar daca e prematur imi place ideea si daca se-ntampla nimeni nu poate spune ca asta nu a fost organizat din timp 🙂

    0
    0
  10. Uta are nevoie de jucatori, cu transferurile ce se mai aude ? vad miscari prin judet gen Crisul la adus pe Ember, Curtici pe Magulean sau Sebis in liga a 3 a un Kenyan, la UTA liniste in continuare….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button