SOIMII PÎNCOTA

Umilință în zece și apoi în nouă: Foresta Suceava – Șoimii Pâncota 14-0





Situația echipei prezidate de Massone devine din ce în ce mai penibilă. După ce deplasarea la Suceava s-a efectuat cu mașini personale, iar jucătorii au fost culeși de pe drum, a urmat o nouă înfrângere la scor. Oricum, perspectivele nu erau îmbucurătoare de la bun început, mai ales că Șoimii au putut alinia doar zece jucători la primul fluier al centralului Marius Nechita.

Așa cum era de așteptat, gazdele au deschis scorul repede, în minutul patru Bujor punctând cu un șut din interiorul careului mare. După alte trei minute a venit rândul lui Dumitriu să puncteze și el. Minutul 13 a consemnat al treilea gol al confruntării, semnat de Alin Mutu. Ultimul gol al primului mitan a purtat semnătura lui Bujor, care a punctat după o gravă eroare a lui Horvath.

Actul secund a însemnat un adevărat potop în poarta porții celor de la Șoimii Pâncota. Foresta Suceava și-a respectat blazonul și a înscris de numai puțin de 11 ori! Rusu, Dumitriu, Strugariu, Bujor, Matei, Dulap (autogol), Matei – 3, Daniel Lung și Mutu au fost autorii reușitelor. De consemnat ar mai fi și faptul că la scorul de 11 – 0 pentru gazde, Dulap a ieșit de pe teren fiind accidentat, astfel că Șoimii au evoluat cu doi oameni mai puțin pe teren.

Rămâne de văzut dacă patronii italieni vor mai continua această mascaradă sau vor pune punct aventurii celor de la Șoimii în liga secundă, având în vedere rezultatele dezastruoase obținute și lipsa totală de perspective. Echipa aliniată azi nu s-a mai antrenat de două săptămâni, nu are antrenor și, iată, nici măcar 11 jucători. Străinii Taider și Sarr nu au mai apărut la Suceava, așa cum se auzea la un moment dat, Vulpe și Oprea nu au făcut nici el deplasarea, la fel ca și juniorii arădeni Țugulescu, Farcaș sau Bogdan. În fine, lui Murakami i-a expirat viza de ședere în România și s-a întors în Japonia.

Pentru amatorii de statistici prezentăm și ordinea golurilor :  Bujor – min. 4, min. 37, min. 66, Dumitriu – min. 7, min. 58, Mutu – min. 13, min. 90, Rusu – min. 46, Strugariu – min. 64, Matei – min. 69, min. 82, min. 84, Dulap (autogol) – min. 74, Daniel Lung – min. 88 (penalti)

Formații: 

Foresta: Hînţăscu – Mihălăchioae, A. Mutu, D. Lung, Semeghin (cpt.) – Cerlincă (min. 46 – Aeroaiei), L. Dumitriu, Dănilă (min. 63 – Matei), Căinari (min. 46 – Strugariu) – Bujor, Bg. Rusu

Pâncota: Horvath – Stelitano, Dulap, Dan, Ursoi – Copilescu, Stoichiţoiu, D. Popa, A. Pătraşcu – Randy.

Arbitri: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca) – Ciprian Iovu şi Iulian Cătălin Brînză (ambii din Botoşani).

Observatori: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Ilie Andrici (Cervicești – Botoșani)

FOTO: Marius Șuiu (Monitorul de Suceava)

 









Un comentariu

  1. nu inteleg de ce primarul din pancota acepta rusine saptamana de saptamana
    anunte frf sa nu mai folosesca cuvantul Pancota=== si se opreste totul

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button